Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: Flash report

#553050 Arsene Lupin Előzmény: #553041

"Nem olvassák ezt a fórumot??"

Olvassák, de úgy gondolják, hogy ők okosabbak. Aztán begörcsölnek egy idő után, és belekapnak másokba. Hathor mai Lúzer FC ledegradálása megdöbbentett, pedig én sem vagyok egy matyóhímzés.

Elolvastam a napi.hu cik…

#553048 Fornit

Elolvastam a napi.hu cikkét. Látom a kanapé még megvan. :)

#553047 cédrus Előzmény: #553034

Azért a nem lesz hitel nem jött össze. A nem lesz 500 (szerdáig) se hiszem. Szóval az a kérdés, hova tippeli azt a tömőgépet. A vonalhuszároknak meglesz azért az ozsonna, gondolom.

#553046 Arsene Lupin Előzmény: #553040

"mit csináltak ennyi ideig?"

Talicskáztak, szervezték az egyéni jövőt.

Most hétfőtől újból célkeresztbe kerül a cég. Másokban is felmerülhet a gondolat, hohy éppen a lengyel gyémánt kilopása történt meg.

#553045 exmnbs1 Előzmény: #553034

szépen halad az összecsomagolás

Romániában szedték a sátorfát és most az önkormiknál itt is

#553044 taresz Előzmény: #553027

Rbbj is ki tudott szállni a 4,4k-s bekerből relatív kis bukóval ha jól emlékszem. Mondjuk tőke és adrenalin igényes.

#553042 exmnbs1 Előzmény: #553040

"igen jelentős szállítói tartozásai keletkeztek, amelyeket a további működés

biztosítása érdekében ki kell, ki kellett egyenlítenie."

magyarul itt sem szolgáltatnak ahogy eon sem Romániában?

azért lenne itt is sürgős a felmondás, ahogy ott is azzal próbáltak kihátrálni a balhé elől

#553041 Janicroft Előzmény: #553034

Most őszintén, ezek után ki az az állat aki még ezt megkajálja? Most tényleg van ilyen? Nem olvassák ezt a fórumot??

Az meg hogy itt néhányan, pl, rbjj, Hathor, többiek beleeszegetnek meg tudnak nyerni ezeken a töméseken meg felhúzásokon, szerintem tiszteletre méltó, tekintve hogy ezek szerint nagy erők dolgoznak a háttérben akik oda teszik a papírt ahova akarják.

#553039 exmnbs1 Előzmény: #553036

egy büdös szó sincs a román bukcsikáról, EON féle bírósági feljelentésről

#553036 exmnbs1 Előzmény: #553024

a reszről egy büdös szó sem

nem véletlelül volt előkészítve a Saphire visszavétel

#553034 Arsene Lupin Előzmény: #553027

"egy esetleges rally után"

Nem lesz rally, gigantikus tömés lesz. De aki az elhangzott infók ismeretében odaáll a tömőgéphez az meg is érdemli.

Re: nincs cím

#553028 exmnbs1 Előzmény: #553023

hol az utódja Kazárnak?

még FB sincs,,,,,,

Resz pedig visszamegy a feladóhoz?

a 2 alap is tök hülye, pont most kezdett csökkenteni?

ez volt az utolsó kártya, tök alsó a piros ász helyett, amivel túl lehetett volna élni?

#553027 Fornit Előzmény: #553020

Akik magasról beragadtak azoknak már tét nélküli szinte. A 6000-es átlaggal betolt 3M ft ból kb mostani 230 ezer vagy egy esetleges rally után 300-320 lesz...

Közben látom lehívták a hitelt, boncasztalon a téma:) Háát nem kellett volna aznap bejelenteni? Bár a T-kat így működik.

Augusztusban nagy kussba…

#553023 Arsene Lupin

Augusztusban nagy kussban lehívták a hitelt.

Augusztus 28.én dr. Veress József lemondott a Felügyelő Bizottsági tisztségéről.

Két dolog lehetséges:

1. Dr. Veress síkhülye, és nem fogta fel, hogy most fog felvirágozni a cég,

2, Dr. Veress rájött, hogy éppen most lopják ki a cégből a lengyel gyémántot, és ahhoz már nem akart asszisztálni.

#553020 taresz Előzmény: #553017

A beragadtaknak én is drukkolnék, de a cégnek nem. Gyönyörűen felépített lehúzásnak lehettünk szemtanúi. (amire magam is rászaladtam)