illetve a beragadtaknak, pedig nekik örülnék
Hihetetlen egyébként, hogy egyesek óriási arca és mázlija miatt már nem tudok ennek a cégnek tiszta szívből drukkolni.
így szept 14-e magasságában szvsz kicsit késő lesz a szerződésbontást bejelenteni
"A vezérigazgató elmondása szerint a társaság által még tavasszal alapított E-Star Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. hosszas mérlegelést követően végül nem indult el a pályázaton."
))))))))))))
"a bennfenteseknek 568 jó ár volt......+
Lehet, hogy eladni volt jó ár.
Az a helyzet, ha az összes önkoris szerződést felszámolnák,( azokat ahol ugye nem akarnak fizetni), a 1.5mrd- nál jóval több pénz járna ám az E-kakinak. (persze az, hogy ezeket teljes egészében meg is kapja az E-kaki, az már álom kategória)
hogy is van a bennfentes kereskedelem?
mire vonatkozik a 8 nap?
a bennfenteseknek 568 jó ár volt......
egyelőre mérlegfőösszeg feldagadt 100m-ra mindehhez van a 12m sajáttőke
egyre szebb(((((((((((((((((((((((((((
Érdekes, ez a Dicsák gyerk nekem nem is írt! Persze minek is tette volna :-)
Dicsák ezért még számolunk...
volt 2.1m kp bejött vagy 8.9m és lett 6.3m
a lejárt követelések nagyságrendje mekkora lehet????
állítólag 1.5mrd hufos magyar önkormi tartozás......
Lenne még egy kis kamatyfizetés jövőre (rongyos pár száz milla)
Azért az önkoriktól is fog jönni valami lóvé (ez szinte biztos :-)
Én inkább azon gondolkodom, hogy Makrának mi a valódi baja..., most vagy túl későn, vagy túl korán szállt ki, esetleg az volt a terv eleve, hogy megszabadulnak tőle, jól besz@ratják az öreget oszt fusson amerre lát! Túl sok az összeesküvés elmélet, ezért én nem is gyártok többet.
"Le van szarva mindenki, sok kis hülye részvényes meg csináljon amit akar."
Ezek a részvények akarják, egyelőre csak duma szintjén, hétfőn kitépni a könyvet.
Azt mondom, hogy aki ennyi infó után is hülye, az "haljon meg" a tőzsdén.
Na megyek,mára ennyi az El-sart Saga 12,évad első rész,kikapcs!Jó éjt!
és a többihez mit szólsz? csődvédelem,szept-okt-nov-dec. vastagon pluszos lesz,elvileg összejöhet a kötvényekre a lé és még itt van 6M euro amit elkölthetnek tartozásokra stb.
Ezek a rókák nagyon ravaszak ám :) pf-en is voltak célozgatások,nyílt titok volt szerintem
úgy ám
a szállítók nem biztos hogy tovább akarnak hitelbe beszállítani
lásd Romániában a gáz elzárás EON részéről
Ha a Lajos is számolt a gyémánttal, akkor durvább helyre fog költözni. Leisztingert is sikerült rábeszélnie, hogy adja vissza a BÁV-ot.