Eladói:
db- ár
1.042.696 - 1,630
Nem irtad el ? 1,o42 nem volt soha,azt hiszem az alj 1,19 körül volt,,legfeljebb 1,42
Hát erre én sem szémitottam,majdnem elérte a céláramat,1,6o....igy aztán kicsit feljebb vittem ,még nagy az örömködés és valószinű átmegy az amcsikra is,holnap lehet realizálás
5-7 % ot bármikor tud produkálni le is fel is,ha ezekett elkapod,szépen lehet vele keresni.
Ez durván kilőtt +7,3%
DBK-ban figyeltem, árjegyző szépen eltünt 10:00 körül...
meg persze a forintárfolyam is meg tudja dobni,azt is nézni kell ...
én inkább 400 alatt veszegetném megint
felette a csuda tudja
Az a jó ,mikor nappal el tudod jól adni és este beesik 5-8 százalékot,másnak megint falhúzzák .-)) 71% közkézen van :-),ezért nagyok a görbék
6-án vettem.
nokiában többet láttam.
ezért inkább abba tettem át.
majd figyelem ezt is azé.
ha adok el luftit, lehet ebbe kerül majd.
Én visszavettem tegnap,sokkal likvidebb ,ezzel viszony nagyot is tud esni,az igaz :-))
1,248-1,465 tegnap zárva
én még várok
inkább nokiába tettem
Most vedd vissza 1,4o ,biztosan lesz még lejebb is ,de azt majd csak a vélasztások után várom.
Hát, ennél kicsit pesszimistább vagyok, megvárom a következő hullámvölgyet. Lehet, h meglesz az 1,9, de addig még lesz lejtmenet is közben. Majd akkor beszállok még :) Túl volatilis mostanában minden.
vedd vissza,ha nem jön közbe görögötűz,a végleges célár november végére,dec elejére 1,9o.egyébként eladtam 1,472-on és visszavettem 1,426-on,a német oldalon ,mindig előbb látod,mint a magyaron,kb 1 perc a külömbség :-)) most kuksi.
Most hogy nézem az árfolyamot, az jut eszembe, h korábban is szólhattál volna :)
Nem vagyok elégedetlen, mert így is megvolt a cél, de ez most már kasza lenne...
Már nem :-) nekem 1,6o a céláram,euroban,vagyis 45o-46o ft.
Lehet, de ez már nem érdekes :)