miért? nem gyártják? hozza a postás? vagy a libák bélgázai fűtik a rendszert? :))
miért? nem gyártják? hozza a postás? vagy a libák bélgázai fűtik a rendszert? :))
http://nol.hu/gazdasag/20120702-fejer_elismeri_a_tartozast__veszprem_nem
"Mindemellett a központ a – szociális intézmények fűtésére vonatkozó – szerződést magára nézve előnytelennek ítéli. Így kezdeményezik az újratárgyalást vagy a megszüntetést."
Ezeket a "kibocsátói híreket" ismerem! Viszont van még 3x önkormányzat amiből 3x nem fizet... Felgyorsulnak az események... (bár ezt eddig is tudtuk ugye)
Jön a globális felmelegedés, minek fűteni! Egyébként a távhőt gyártják? A radiátort meg bányásszák..
Sárospatak szerződés, Veszprém megyeiek, Fejér megyeiek felmondása nem lett béten bejelentve
http://www.origo.hu/itthon/20120914-havas-eso-esett-a-zengon.html
Lassan Csabika is izzíthatja a hóágyukat.. :-)
egy kis színes, távhős hír:
http://index.hu/gazdasag/magyar/2012/09/14/csodben_a_fehervari_tavhogyarto/
Nem Hódizére gondoltam,(ott nincs már szerződés ugye) a város ott megoldja. Engem azok az önkorik érdekelnek, ahol van még szerződés, és még nincs pereskedés, de tartozás az van bőben! Én nem fűtenék nekik az biztos!
látod erre én is kíváncsi vagyok
pl Hódmezővásárhelyen felmondta a szerződést, kellene neki?
Vazzeg Ex, Te nem aludtál!? Nem érted? Szerinted egy mikulás mennyire tud nyereséges lenni nyáron?
Szóval persze, hogy veszteséges lesz. Mitől ne lenne az?
A kéretlen levelet sem mutogatom másnak (lehet, hogy ez furcsa Neked, de ez van)
Engem inkább az érdekelni, hogy E-kaki elkezdi-e a szolgáltatást az önkorik felé???(Hamarosan igény jelentkezhet a fűtésre )
szóval pluszos lesz?
augusztusban mitől lesz jobb mint júliusban?
Ex vazzeg Te nem akarsz elmenni jósnak? Nem mondod! Augusztusban az E-kakinak mínusz ebitda várható??? Besz@rok.... Gondolom a mikuláscsomagot sem vetted még meg ugye?
Ha jól értem(ha nem akkor feltétlenül javíts ki) Te másnak mutogatod a pü-ket? Ismét csak gratulálni tudok , Te egy igazi jellem vagy!
Az igazság megint valahol a két szélső vélemény között lehet:
Abban Lupin-nak igaza van, hogy nemtelen eszközök sorozatával fognak élni nemzeti demokratáink.Sőt, talán már el is kezdték a fenyegetések sorozatát
Vizsgálóbizottság viszont biztosan nem lesz, mert sokkal nagyobb hullámokat gerjeszthet egy felkapott ügy, mint amit az egész ér--láthatólag a cégvezetés megtalálta a vonalakat a jobbikhoz, sőt nem lennék meglepve, ha internacionalizálná a problémát. Egy 1 milliárdra értékelt cég ennyit nem hiszem, hogy megér.
Soós-nak is lehetnek olyan "érvei" a vitában, amire a nagyurak nem igen számíthatnak: kompromittáló hangfelvételek, beismerő, egyetértő politikusi nyilatkozatok, persze nem nyilvánosan...
Szóval szerintem megpróbálják ezt az ügyet fű alatt tartani, minimális sajtónyilvánossággal,ha nem lehet. Ha nem, akkor meg megpróbálják a céget átvenni.
Szerintem most a kettes fázis kezdődött meg.
a kérdésed júliusból!!!!! el is felejtettem hogy szerintem a Közgép felfuttatja vagy feldarabolja az E-Start