Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#552598 Zotya32 Előzmény: #552591

miért? nem gyártják? hozza a postás? vagy a libák bélgázai fűtik a rendszert? :))

#552596 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #552579

Ezeket a "kibocsátói híreket" ismerem! Viszont van még 3x önkormányzat amiből 3x nem fizet... Felgyorsulnak az események... (bár ezt eddig is tudtuk ugye)

#552583 exmnbs1 Előzmény: #552578

Sárospatak szerződés, Veszprém megyeiek, Fejér megyeiek felmondása nem lett béten bejelentve

#552578 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #552572

Nem Hódizére gondoltam,(ott nincs már szerződés ugye) a város ott megoldja. Engem azok az önkorik érdekelnek, ahol van még szerződés, és még nincs pereskedés, de tartozás az van bőben! Én nem fűtenék nekik az biztos!

#552572 exmnbs1 Előzmény: #552569

látod erre én is kíváncsi vagyok

pl Hódmezővásárhelyen felmondta a szerződést, kellene neki?

#552569 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #552566

Vazzeg Ex, Te nem aludtál!? Nem érted? Szerinted egy mikulás mennyire tud nyereséges lenni nyáron?

Szóval persze, hogy veszteséges lesz. Mitől ne lenne az?

A kéretlen levelet sem mutogatom másnak (lehet, hogy ez furcsa Neked, de ez van)

Engem inkább az érdekelni, hogy E-kaki elkezdi-e a szolgáltatást az önkorik felé???(Hamarosan igény jelentkezhet a fűtésre )

#552564 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #552444

Ex vazzeg Te nem akarsz elmenni jósnak? Nem mondod! Augusztusban az E-kakinak mínusz ebitda várható??? Besz@rok.... Gondolom a mikuláscsomagot sem vetted még meg ugye?

Ha jól értem(ha nem akkor feltétlenül javíts ki) Te másnak mutogatod a pü-ket? Ismét csak gratulálni tudok , Te egy igazi jellem vagy!

#552553 Klón Előzmény: #552537

Az igazság megint valahol a két szélső vélemény között lehet:

Abban Lupin-nak igaza van, hogy nemtelen eszközök sorozatával fognak élni nemzeti demokratáink.Sőt, talán már el is kezdték a fenyegetések sorozatát

Vizsgálóbizottság viszont biztosan nem lesz, mert sokkal nagyobb hullámokat gerjeszthet egy felkapott ügy, mint amit az egész ér--láthatólag a cégvezetés megtalálta a vonalakat a jobbikhoz, sőt nem lennék meglepve, ha internacionalizálná a problémát. Egy 1 milliárdra értékelt cég ennyit nem hiszem, hogy megér.

Soós-nak is lehetnek olyan "érvei" a vitában, amire a nagyurak nem igen számíthatnak: kompromittáló hangfelvételek, beismerő, egyetértő politikusi nyilatkozatok, persze nem nyilvánosan...

Szóval szerintem megpróbálják ezt az ügyet fű alatt tartani, minimális sajtónyilvánossággal,ha nem lehet. Ha nem, akkor meg megpróbálják a céget átvenni.

Szerintem most a kettes fázis kezdődött meg.

#552543 exmnbs1 Előzmény: #552541

a kérdésed júliusból!!!!! el is felejtettem hogy szerintem a Közgép felfuttatja vagy feldarabolja az E-Start

#552541 exmnbs1 Előzmény: #552539

így van, én sem kértem a privát üzeneteid amelyben a hitel felvételről és former vételeiről "informáltál"