Végülis nem nagy gond, lassan ide szivárog át onnan mindenki. :-)
Végülis nem nagy gond, lassan ide szivárog át onnan mindenki. :-)
Ahol kilóra megvehető újságírók dolgoznak, ott csak zavaró lehet egy fórum.
Üdvözlöm.
Mindenkinek Üdvözlet!
Na csak megérkeztem én is a tozsdeforumról.
Köszi a linket Boby.
Látom doki, izgalomba jött, pedig nincs is urológus szakvizsgája. Vagy esetleg máshonnan ered az izgalom? Az is gyanús, hogy ennyire ismeri a mogyorózás dress code-ját.
Ki kell, hogy ábrándítsam, a mogyorózás csak Sly nimfomán jegyeket viselő fékevesztett fantáziájának kivetítése. Én annyit állítottam, hogy kicsi az esélye annak, hogy az E-Star újból felmegy 500-ig.
Mit hallok ? E-star benyelte a hitelt ?
Sztem kezdje el borotválni a zacsikat hétfőre, úriember mégse állhat oda szőrösen a mogyorózáshoz :)
A jenkik még örömködnek egy kicsit, de lassan elkezdik a realizálásokat.
A DAX pörgött 7400 körül, még kullognak a jenkik után, de nagyon óvatosan.
Az OTP a várt 4050 helyett csak 4061-ig ment le, lesz mit pótolnia hétfőm.
Minden long zárva. Full cash. Megvárom, amíg a kijózanodnak a piacok. Továbbra is hullámzó uptrend a tipp, de nem rakéta.
Ilyen extra adag cukorral, falatonként adagolják ki a palacsinta egy részét.
van 1 pár negatív talonba a tarisznyában, elkezdhetik adagolni...vagy zúdítani....
van 1 pár negatív talonba a tarisznyában, elkezdhetik adagolni...vagy zúdítani....
Szerintem ma a jenkik elkezdenek egy józan realizálást. Tegnap Berni bőkezűen szórta a porcukrot a sz*ros palacsintákra, de attól még azok maradtak. Európában 10 óra körül elbizonytalanodnak a piacok, és megvárják jenki útmutatást.
Túl szépen sikerült a nyitás, az igazi penetrációk elmaradtak. Úgyhogy a DAX é a BUX most szépen átdöfi a 7400-es és 4050-es szinteket lefele is és felfele is.
A futik alapján úgy néz ki, hogy német pajtások nem sokat ciciznek, rögtön a nyitóban meghágják a DAX 7400-as szintet. Nálunk azért óvatosabb duhajkodás várható, de az OTP 4050 összejöhet, ha berobban az SC.
1:00:53tól érdekes Paulson dumája is..... http://vimeo.com/32873157
sose volt a bennfentesekbe van cnbc riportálja 2006 ba lufi jön és összeomlás a pénz és a ingatlan piacokon,na ő ezt tagadta a ingatlan sose esett ctr.....hazugok.....
Berni elfújta a fellegeket, úgyhogy a mai eső miatt elhalasztott szintmeghágásokat pénteken tekintheti meg a nagyérdemű.
sztem most börni és a fed hitelessége megroppant.
legalábbis simor bandi szerint.
Angelám bemerészkedtél a 30 centisek barlangjába?
jav topikjába?
és buxi sehol? )))