Gondolkodás nélkül mit lehet csinálni? Talán aludni? Az mondjuk tényleg nem fárasztó.
Szerintem az itteni közönség már nem akar belépni semmikor, csak érdekli a végkifejlet, mert valaha érdekelt volt. Meg persze várjuk az igazi csodát.
Gondolkodás nélkül mit lehet csinálni? Talán aludni? Az mondjuk tényleg nem fárasztó.
Szerintem az itteni közönség már nem akar belépni semmikor, csak érdekli a végkifejlet, mert valaha érdekelt volt. Meg persze várjuk az igazi csodát.
Üdv,Te egyenesen a cég székházából írsz? :)
Egyébként ex a nagy belinkelgetés közepette éppen elfelejtette a mai, Barikád-ban megjelent cikket megemlíteni...
Láthatólag a harc egy polccal feljebb került...Csak nem kezdődik a felvásárlási harc?
Pontosan. Már a gyár falai sem álltak Győrben, de a papír még forgott és duplázott. Szóval nem kell csodálkozni semmin sem, van pár 0-t érő cég a tőzsdén és duplázódnak néha. Persze feleződnek is, sőt..:-)
Ok.. na ugorjunk akkor a témáról.
Én nem fárasztom magam gondolkodással, van nekem elég dolgom.
Aki hisz benne veszi, aki nem az adja.
A partvonalasoknak meg jó írogatást.
A szerző viszonyít egy 5.5%os emelkedést, egy 1.3%os Bux eséshez, valamint csőd, meg felszámolási dumák mellé.
Akinek kevés ez, az vágyjon nagyobbra.
Nekem minél később lép be a közönség a vételbe, annál jobb.
Üdv.
Ha nem tudnak vagy nem akarnak fizetni, akkor tök mindegy, hogy mennyi pénzről van szó és mekkora a cég, rendezik a számlát és a végén vagy marad valami, vagy nem.
egyébként a Gardéniában is volt rally, amikor bizonyított volt a csőd ténye. 4Ftról felhúzták 10-re, az nagyobb nyerő :)
Eredetileg nem pont ezt írtam, de nem ment el, én meg nem akartam mégegyszer elküldeni ugyanazt.
Függetlenül attól, hogy +5% volt korábban, akkor is vicces a tépés szó. Ennél 10% felett lehet arról beszélni, főleg ha forgalom is van mellé.
elég komolytalan... kb, mint az 1,5% plusz
nem igaz... közeli esetet tudok, amikor 100.000es tétel miatt számoltak fel nagyságrendben 100 milliós céget...
Persze, lehet azóta változás volt, de arról nem tudok
Ordít a cikkről, hogy a szerző poziban van
"Csoda történt ma a piacon"
Már azt hittem, hogy valamelyik nyugdíjasnak látomása volt a Lehel piacon. Esetleg buxer zöldséges számlát adott. Az nem csoda, ha valaki pár százezerrel feljebb löki a chartot, aztán TA onanizálásba kezd felette.
Amúgy negyed kettőre már leverték a csodát, miért most jutott a szerző eszébe. És leverést miért nem említette meg.
"A lengyel hitel azonban garantálhatja a kötvényesek kifizetését."
Hol a hitel? Egy büdös szó nincs a lehívásról.
"A felszámolási eljárás kezdeményezése ellenére is jók tehát a papír rövidtávú kilátásai. "
Gizike ellen eljárást kezdeményeztek tiltott kéjelgés miatt, ennek ellenére jók az esélyei szentté avatására.
"Ami még itt az ezer forint alatti tartományban is „tisztes” nyereséggel kecsegtethet."
Ekkora pofátlanságot. A TF szégyene.
--------------------------------------------------------------------
Egyébként látszik, hogy a küzdő felek kilóra vesznek meg újságírókat. A színvonalra már nem is adnak. Ez egy fals írás.
a felszámolási eljárásoknál a bíróság az értékarányosság elvét alkalmazza
tehát pl. egy 50m forintos követelésre nem lehet felszámoltatni egy 5 mrd forintos céget
Reggeli nyitó után 5.5%ig emelkedett a papír. Majd be lett szűkítve 14-14ezer darabbal a látható könyvben. Remegő kéz adogatott, mert örül, hogy itt kiszáll, lásd Robbaj kolléga reggel.
Ráérünk, időnk van.
Ha esünk bővítünk, ha emelkedünk bővítünk!