Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#552118 Lxrose Előzmény: #552108

Gondolkodás nélkül mit lehet csinálni? Talán aludni? Az mondjuk tényleg nem fárasztó.

Szerintem az itteni közönség már nem akar belépni semmikor, csak érdekli a végkifejlet, mert valaha érdekelt volt. Meg persze várjuk az igazi csodát.

Egyébként ex a nagy beli…

#552113 Klón

Egyébként ex a nagy belinkelgetés közepette éppen elfelejtette a mai, Barikád-ban megjelent cikket megemlíteni...

Láthatólag a harc egy polccal feljebb került...Csak nem kezdődik a felvásárlási harc?

#552112 Sly-- Előzmény: #552106

Pontosan. Már a gyár falai sem álltak Győrben, de a papír még forgott és duplázott. Szóval nem kell csodálkozni semmin sem, van pár 0-t érő cég a tőzsdén és duplázódnak néha. Persze feleződnek is, sőt..:-)

#552108 Hathor Előzmény: #552105

Ok.. na ugorjunk akkor a témáról.

Én nem fárasztom magam gondolkodással, van nekem elég dolgom.

Aki hisz benne veszi, aki nem az adja.

A partvonalasoknak meg jó írogatást.

A szerző viszonyít egy 5.5%os emelkedést, egy 1.3%os Bux eséshez, valamint csőd, meg felszámolási dumák mellé.

Akinek kevés ez, az vágyjon nagyobbra.

Nekem minél később lép be a közönség a vételbe, annál jobb.

Üdv.

#552107 Lxrose Előzmény: #552099

Ha nem tudnak vagy nem akarnak fizetni, akkor tök mindegy, hogy mennyi pénzről van szó és mekkora a cég, rendezik a számlát és a végén vagy marad valami, vagy nem.

#552106 Kissherceg Előzmény: #552104

egyébként a Gardéniában is volt rally, amikor bizonyított volt a csőd ténye. 4Ftról felhúzták 10-re, az nagyobb nyerő :)

#552105 Lxrose Előzmény: #552098

Eredetileg nem pont ezt írtam, de nem ment el, én meg nem akartam mégegyszer elküldeni ugyanazt.

Függetlenül attól, hogy +5% volt korábban, akkor is vicces a tépés szó. Ennél 10% felett lehet arról beszélni, főleg ha forgalom is van mellé.

#552103 Kissherceg Előzmény: #552099

nem igaz... közeli esetet tudok, amikor 100.000es tétel miatt számoltak fel nagyságrendben 100 milliós céget...

Persze, lehet azóta változás volt, de arról nem tudok

#552101 Arsene Lupin Előzmény: #552085

Ordít a cikkről, hogy a szerző poziban van

"Csoda történt ma a piacon"

Már azt hittem, hogy valamelyik nyugdíjasnak látomása volt a Lehel piacon. Esetleg buxer zöldséges számlát adott. Az nem csoda, ha valaki pár százezerrel feljebb löki a chartot, aztán TA onanizálásba kezd felette.

Amúgy negyed kettőre már leverték a csodát, miért most jutott a szerző eszébe. És leverést miért nem említette meg.

"A lengyel hitel azonban garantálhatja a kötvényesek kifizetését."

Hol a hitel? Egy büdös szó nincs a lehívásról.

"A felszámolási eljárás kezdeményezése ellenére is jók tehát a papír rövidtávú kilátásai. "

Gizike ellen eljárást kezdeményeztek tiltott kéjelgés miatt, ennek ellenére jók az esélyei szentté avatására.

"Ami még itt az ezer forint alatti tartományban is „tisztes” nyereséggel kecsegtethet."

Ekkora pofátlanságot. A TF szégyene.

--------------------------------------------------------------------

Egyébként látszik, hogy a küzdő felek kilóra vesznek meg újságírókat. A színvonalra már nem is adnak. Ez egy fals írás.

#552099 macika Előzmény: #552093

a felszámolási eljárásoknál a bíróság az értékarányosság elvét alkalmazza

tehát pl. egy 50m forintos követelésre nem lehet felszámoltatni egy 5 mrd forintos céget

#552098 Hathor Előzmény: #552094

Reggeli nyitó után 5.5%ig emelkedett a papír. Majd be lett szűkítve 14-14ezer darabbal a látható könyvben. Remegő kéz adogatott, mert örül, hogy itt kiszáll, lásd Robbaj kolléga reggel.

Ráérünk, időnk van.

Ha esünk bővítünk, ha emelkedünk bővítünk!

#552093 Sly-- Előzmény: #552085

Pontosan erre lehet itt spekulálni, ami az utolsó bekezdésekben van.

Én célárat is leírtam már. Egyelőre feszülnek az érdekek, van még idő, ez látszik a charton és a könyvön is.