Reagálni? Illene? Ugyan már! Eddig sem reagáltak semmire..
Reagálni? Illene? Ugyan már! Eddig sem reagáltak semmire..
:-) Így is, úgy is megfogják! Akkor? Amúgy Csabikának biztos országos cimborája lett ez a Makra...! Régen ezek haverok voltak ugye?
A bíróság az adós által kezdeményezett csődeljárás iránti kérelmet hivatalból elutasítja, ha
g) a csődeljárás iránti kérelmet megelőző egy éven belül az adós már adott be ilyen kérelmet, amelyet e bekezdés alapján a bíróság hivatalból elutasított, és az erről szóló jogerős végzés közzétételétől számítva egy év még nem telt el, vagy
Na ja nekem tartoznak egy Ferrari árával,de ha én tartozom egy fagyi árával azt rajtam azonnal
leverik!Ettől függetlenül erre azért valamit illene a cégnek reagálnia!!!De úgysem fognak,sajna!!!
Nem,mert csabika fogható ;)
Ott aztán el vannak nyomva az infók,de néha beesik egy értelmes is(stock,tigus,ex) :)
Ez mit jelent a gyakorlatban?
Látom pf-ről tájékozódsz, csodálkoztam is, hogy percekig nem linkelte senki... Éberség! Amúgy az E-kaki nem indított adósságrendezési eljárást az önkormányzatokkal szemben?
viszont ha van felszámolási eljárás kérés akkor csődegyezség az felejtős vagy nem?
Nem hiszem. Több ilyen is lesz a következő hetekben.
Yo reggelt!
http://www.energiafocus.hu/hirek/felszamolast-kezdemenyeztek-az-e-star-ellen/
Ez vajon kamu cikk?
Hát érdekes anyag lenne neki :)
Lehetne a címe A Kecsegtetés Tündöklése És Bukása. Ár 12.400 ft. (persze ez majd módosulni fogna) :)
Mellédumával nem mossa le a füllentést.
látom képtelem megemészteni, csak vagdalkozik a sötét szemüvegében
akkor igyon rá jó kis bort
agyilag is használ )
na szeva koris papa ))
"nyugodjon bele nem magának nyertem eddig se"
Nem is tartottam rá igény. Én csak a feltűnő füllentésért szóltam.
"ha meg nem érti akkor telefonáljon a korányiknak"
Melyiknek? A tüdőgondozónak? Jesszusom, hát már nem csak a fejével van baj?
nyugodjon bele nem magának nyertem eddig se
ha meg nem érti akkor telefonáljon a korányiknak
"az a gond az öreggel, hogy már képtelen új dolgokat írni"
Erre pont most döbbent rá a kamuzó medve. Ott fenn a fán belé villant a felismerés, hogy az öreg már képtelen új dolgokat írni. Aztán pofára is esett.
Mivel én is arra jutottam, hogy ennek a cégnek vége lesz, ezért valszeg nem lesz...
Szia!
Te klón vagy? Szívesen látunk a totyikunkban, ha itt meleg lenne a pite. (Tudod nincsenek túl nagy elvárásaink szakmailag ugye:-)
fűszersókkal én is foglalkozom. És nem a sóhivatalban.
Az Kotányi, nem Korányi.
negatív? Mmint több fantáziát láttam korábban a cégben? Ha erre gondoltál, teljesen igaz. Rengeteg körülmény változott 4000-es ár óta, és csak az elmúlt pár hétben jutottam arra, h. ennek a cégnek tényleg vége lesz. De ez nem rettent el a hullarablástól vagy zombifosztástól v. nevezzük, aminek akarjuk. Ha már vége ennek a szegénynek, legalább hozzon egy kis profitot nekem a spekszekkel, mielőtt eltemetjük.