Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#551282 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #551278

:-) Így is, úgy is megfogják! Akkor? Amúgy Csabikának biztos országos cimborája lett ez a Makra...! Régen ezek haverok voltak ugye?

#551281 exmnbs1 Előzmény: #551268

A bíróság az adós által kezdeményezett csődeljárás iránti kérelmet hivatalból elutasítja, ha

g) a csődeljárás iránti kérelmet megelőző egy éven belül az adós már adott be ilyen kérelmet, amelyet e bekezdés alapján a bíróság hivatalból elutasított, és az erről szóló jogerős végzés közzétételétől számítva egy év még nem telt el, vagy

#551280 Kiss Zoltán Előzmény: #551274

Na ja nekem tartoznak egy Ferrari árával,de ha én tartozom egy fagyi árával azt rajtam azonnal

leverik!Ettől függetlenül erre azért valamit illene a cégnek reagálnia!!!De úgysem fognak,sajna!!!

#551278 Grizzly Géza Előzmény: #551274

Nem,mert csabika fogható ;)

Ott aztán el vannak nyomva az infók,de néha beesik egy értelmes is(stock,tigus,ex) :)

Ez mit jelent a gyakorlatban?

#551274 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #551258

Látom pf-ről tájékozódsz, csodálkoztam is, hogy percekig nem linkelte senki... Éberség! Amúgy az E-kaki nem indított adósságrendezési eljárást az önkormányzatokkal szemben?

#551268 exmnbs1 Előzmény: #551264

viszont ha van felszámolási eljárás kérés akkor csődegyezség az felejtős vagy nem?

#551196 Fornit Előzmény: #551167

Hát érdekes anyag lenne neki :)

Lehetne a címe A Kecsegtetés Tündöklése És Bukása. Ár 12.400 ft. (persze ez majd módosulni fogna) :)

#551192 macika Előzmény: #551190

látom képtelem megemészteni, csak vagdalkozik a sötét szemüvegében

akkor igyon rá jó kis bort

agyilag is használ )

na szeva koris papa ))

#551190 Arsene Lupin Előzmény: #551186

"nyugodjon bele nem magának nyertem eddig se"

Nem is tartottam rá igény. Én csak a feltűnő füllentésért szóltam.

"ha meg nem érti akkor telefonáljon a korányiknak"

Melyiknek? A tüdőgondozónak? Jesszusom, hát már nem csak a fejével van baj?

#551186 macika Előzmény: #551185

nyugodjon bele nem magának nyertem eddig se

ha meg nem érti akkor telefonáljon a korányiknak

#551185 Arsene Lupin Előzmény: #551172

"az a gond az öreggel, hogy már képtelen új dolgokat írni"

Erre pont most döbbent rá a kamuzó medve. Ott fenn a fán belé villant a felismerés, hogy az öreg már képtelen új dolgokat írni. Aztán pofára is esett.

#551181 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #551177

Szia!

Te klón vagy? Szívesen látunk a totyikunkban, ha itt meleg lenne a pite. (Tudod nincsenek túl nagy elvárásaink szakmailag ugye:-)

#551176 rbbj11 Előzmény: #551170

negatív? Mmint több fantáziát láttam korábban a cégben? Ha erre gondoltál, teljesen igaz. Rengeteg körülmény változott 4000-es ár óta, és csak az elmúlt pár hétben jutottam arra, h. ennek a cégnek tényleg vége lesz. De ez nem rettent el a hullarablástól vagy zombifosztástól v. nevezzük, aminek akarjuk. Ha már vége ennek a szegénynek, legalább hozzon egy kis profitot nekem a spekszekkel, mielőtt eltemetjük.