Általában csak annyit írnak, hogy nyami. Amúgy igen elegáns és gusztusos módon.
Formerplayerből Lupin lettem, azért ez elég komoly teljesítmény!
Általában csak annyit írnak, hogy nyami. Amúgy igen elegáns és gusztusos módon.
Formerplayerből Lupin lettem, azért ez elég komoly teljesítmény!
neked meg már betett ez a klón történet. :) Mindenhol klónokat látsz :)
:DD
Sose beszélnek poziméretről. Lehet, hogy átlag 100e ft-os pozikkal vannak ezek a nyerők. Akkor meg semmi extra, ha csak a fele igaz, és néhány bukóról nem is számolnak be részletesen, pár százezer maradhat csak a zsebükben havonta
mondjuk nekem az se tűnt fel, hogy olyan gyakran konjkrétumról lenne szó, pontos vételi és eladási árat illetően....
Ön menekül. Ursi legalább nem sumákolt, bemondta a bukót. Mindenki bukott már. Tanulságos összeállítások vannak extrém sportolók bukásairól.
Egyébként cédrus nem a klónom, de sejtem, hogy kicsoda. Nem vagyok a szíve csücske.
azért hihetetlen mit össze nem kínlódik megint a cédrus klónjával együtt ((
Ezek szerint bukóban dobta, különben nem stimmel a történet.
Tőled sosem sajnáltam, szerintem.
De nem tudom, milyen apróról beszélsz. Ha csak a fele igaz annak, amit macika és Sly ír az interneten, akkor IMF-feltétel, hogy a piacon kell maradniuk, különben megbillenne a költségvetés az adókiesés miatt. Az ő hátukon üti át Matolcsy a vasbetont.
papa nyugodjon meg: jelenleg ekaki 0 darab
több kérdés?
Új mondás van: "átütik a vasbetont, átütik a tetőt" by Matolcsy.... E-kakira ráférne ilyen átütős, vasbetonos, tetős történet..
Csak boncolgattam a beírásaiból leszűrhető pozícióját. A boncmester munkája pedig nem mindig móka és kacagás.
írt maga már ennél okosabbat , humorosabbat is, mert ez valljuk be elég sutára sikerült
finoman szólva
meg a klón cédrusát is viheti magával )))
miért sajnálod ezt a kis aprót a szegény, sokat várakozó spekiktől?
Már rég kihűtötte.
Persze most aljon felforrósított megint. Hetes csúcson majd hűt. Ha az most van, akkor most hűt.
Előkerült az 550 magasságában okos buksiját mézes méhek odvába dugó, de beszorult mohó medve is. Ráadásul ennyi felkiáltójellel!
Dehogynem...
Eljátszották már vagy 10-szer, chart alapján.
Kérdés, hogy most milyen gép van éppen üzemben, shortoló, vagy tömő.
Vagy egyszerre mindkettő :)
A libatömő gépek nem chart alapján működnek.
20 napos felett vagyunk, ha innen felfelé tudná venni az irányt, az jó jel.
Viszont van egy 590-től lefelé tartó csatorna, aminek a tetejét megtámadta, de visszakerült alá...