Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#550979 cédrus Előzmény: #550975

Általában csak annyit írnak, hogy nyami. Amúgy igen elegáns és gusztusos módon.

Formerplayerből Lupin lettem, azért ez elég komoly teljesítmény!

#550975 rbbj11 Előzmény: #550967

:DD

Sose beszélnek poziméretről. Lehet, hogy átlag 100e ft-os pozikkal vannak ezek a nyerők. Akkor meg semmi extra, ha csak a fele igaz, és néhány bukóról nem is számolnak be részletesen, pár százezer maradhat csak a zsebükben havonta

mondjuk nekem az se tűnt fel, hogy olyan gyakran konjkrétumról lenne szó, pontos vételi és eladási árat illetően....

#550974 Arsene Lupin Előzmény: #550973

Ön menekül. Ursi legalább nem sumákolt, bemondta a bukót. Mindenki bukott már. Tanulságos összeállítások vannak extrém sportolók bukásairól.

Egyébként cédrus nem a klónom, de sejtem, hogy kicsoda. Nem vagyok a szíve csücske.

#550973 macika Előzmény: #550968

azért hihetetlen mit össze nem kínlódik megint a cédrus klónjával együtt ((

#550967 cédrus Előzmény: #550954

Tőled sosem sajnáltam, szerintem.

De nem tudom, milyen apróról beszélsz. Ha csak a fele igaz annak, amit macika és Sly ír az interneten, akkor IMF-feltétel, hogy a piacon kell maradniuk, különben megbillenne a költségvetés az adókiesés miatt. Az ő hátukon üti át Matolcsy a vasbetont.

Új mondás van: "átütik a…

#550959 Nyeretlen_Keteves

Új mondás van: "átütik a vasbetont, átütik a tetőt" by Matolcsy.... E-kakira ráférne ilyen átütős, vasbetonos, tetős történet..

#550958 Arsene Lupin Előzmény: #550956

Csak boncolgattam a beírásaiból leszűrhető pozícióját. A boncmester munkája pedig nem mindig móka és kacagás.

#550956 macika Előzmény: #550947

írt maga már ennél okosabbat , humorosabbat is, mert ez valljuk be elég sutára sikerült

finoman szólva

meg a klón cédrusát is viheti magával )))

#550950 cédrus Előzmény: #550947

Már rég kihűtötte.

Persze most aljon felforrósított megint. Hetes csúcson majd hűt. Ha az most van, akkor most hűt.

#550947 Arsene Lupin Előzmény: #550937

Előkerült az 550 magasságában okos buksiját mézes méhek odvába dugó, de beszorult mohó medve is. Ráadásul ennyi felkiáltójellel!

#550936 Dicsák Előzmény: #550934

Dehogynem...

Eljátszották már vagy 10-szer, chart alapján.

Kérdés, hogy most milyen gép van éppen üzemben, shortoló, vagy tömő.

Vagy egyszerre mindkettő :)

#550933 Dicsák Előzmény: #550918

20 napos felett vagyunk, ha innen felfelé tudná venni az irányt, az jó jel.

Viszont van egy 590-től lefelé tartó csatorna, aminek a tetejét megtámadta, de visszakerült alá...

#550932 Sly-- Előzmény: #550922

Azért bírom a humorát Lupin Úr! Azon kevesek egyike, aki megmosolyogtat a fórumon.

Azt pedig majd meglátjuk, hogy csöcsörészés lesz-e előbb vagy pöcsörészés. Csak, hogy maradjunk a szakszavaknál.

Ebből már moderálás lesz, azt látom...:-)))