Az enyhe túlzás azért hogy túlárazott gagyi szar :)
A túlárazottal egyet tudok érteni néhány termékük esetében, bár amíg az a több százmillió hülye megveszi tőlük ezeket addig mindenkinek kuss van nagyjából.
Az enyhe túlzás azért hogy túlárazott gagyi szar :)
A túlárazottal egyet tudok érteni néhány termékük esetében, bár amíg az a több százmillió hülye megveszi tőlük ezeket addig mindenkinek kuss van nagyjából.
sok túlárazott gagyi szar, pusztuljon az apple, fúj!
Jók az új cuccok, mondjuk az iPad mini-t szerintem sokan olcsóbb árfekvésűnek várták, nekem most nem egyértelmű hogy hova van ez pozícionálva.
Ma is szépen esik a többivel együtt, kíváncsi vagyok az iPad mini bemutatóra meghúzzák-e, illetve két nappal utána a gyj-re beöntik-e. Nagyon negatív lett a hangulat az eddig tech cégek jelentései miatt, félek ha az AAPL sem hozza az egyébként mostanában irreális elemzői elvárásokat akkor lesz egy nagyobb lefele kör itt...
Vajon megtartja a támasz az árfolyamot?
A napokban elválik:
http://www.tozsdearnyek.hu/index.php?lng=hu&pg=m1&id=apple_elo_arfolyam
http://finviz.com/quote.ashx?t=AAPL
ma már megvették mehet vissza a résre )
réssel tört le fejvállból, elég morcosan néz ki így
Megkezdődött a visszaszámlálás
Az Apple október 10-én küldheti ki a meghívókat a sajtónak következő eseményére, amelyen a várakozások szerint új, kisebb táblagépét mutathatja be, a média által iPad Mininek keresztelt készüléket. A bemutatóra kevesebb mint két hét múlva, október 17-én kerülhet sor a hírek szerint.
Az Apple beszállítója, a Foxconn Technology kínai gyárában egy tömegverekedés után leállt a termelés. Az alkalmazottak között kirobbanó konfliktus 2000 szereplös verekedéssé fajult. A helyi rendörség hétfön reggel véget vetett a tettlegességnek. 40 sebesültet kórházba kellett szállítani. A Foxconn szóvivöje szerint a vizsgálatok miatt hétfön zárva marad a gyár. Egyes információk szerint 3 napig is eltarthatnak a vizsgálatok. A gyárban 79.000 föt foglalkoztatnak,
A T-Mobile szeptember 28-án, pénteken kezdi meg elsőként az iPhone 5 készülék magyarországi forgalmazását.
A társaság közleménye a készülék árát nem tartalmazza, csupán azt, hogy további információkat majd a honlapján és a Facebook-oldalán közöl.
Az Apple amerikai informatikai óriáscég a múlt héten mutatta be új okostelefonját, az iPhone 5-öt, amely gyorsabb és keskenyebb elődjénél, illetve nagyobb a kijelzője, valamint képes 4G-vel csatlakozni az internethez.
Az iPhone-ok eddigi generációiból több mint 243 millió darab kelt el világszerte 2007 óta.
A készülékeket eddig rendre a T-Mobile forgalmazta elsőként a magyar piacon.
pozikat felvenni....+