Igen.
Valaki már azért nem indult 2010-ben,mert igazgatja a krém dolgait vidéken.2002-ben boldog boldogtalanak osztogattak,aki az övék volt.800 vagy 900 hektárt adtak ki bérbe 50 évre.A helyieknek meg semmit...
Igen.
Valaki már azért nem indult 2010-ben,mert igazgatja a krém dolgait vidéken.2002-ben boldog boldogtalanak osztogattak,aki az övék volt.800 vagy 900 hektárt adtak ki bérbe 50 évre.A helyieknek meg semmit...
Biztos. Éder nem komcsi, elég jó szakember, azt hiszem, jártas a közigben is, mintha lett volna államtitkár. Értelmes dolgokat mond, mondjuk reménykeltőnek nem nevezném, de ez van.
atlatszo.hu oldalon is van pár szösszenet.
Nem semmi ez a videó. Szóba sem állnak vele, a kényes témában. Egyszerűen agyonhallgatni a témát, majd elfelejtik az emberek.
Sejtettem, hogy valamire hasonlóra gondolsz.
Bármi ami jól ment Mo.-on tönkretette valamely külső erő.
Kínai, vietnámi ki, union kivülről érkező cikkekre büntető vám....de egyszerűbben is megoldható lenne.....
1 év sem kellene, és visszaállna a Magyar kisipari termelés, ami egyébként is ébredezik, szerintem....
Szerintem meg a könnyű ipar.......vihetné ki az országot a válságból, de ahhoz előbb sok mindent/mindenkit ki kéne vinni ebből az országból..))
nem tudom miért bántjátok, azt nem írta mikor :)