Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Arsene Lupin

Re: nincs cím

#550914 banyaiz Előzmény: #550897

Kicsit túlzottan elvont példa volt. Még belegondolni is rossz, hideg kirázott. :)

#550912 Arsene Lupin Előzmény: #550880

Szerintem ezt a kérdés Anikó asszonyra tartozik. Az öt gyerek az öt gyerek, valamit jelez. Amúgy én az ismert politikusfeleségek közül őt tartom a legszimpatikusabbnak. Mondjuk a hűtőszekrényt lassan lelakatolhatná a kerály elől.

Amúgy állítólag van némi nő fölény otthon.

http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/szazak-neztek-orban-utkozeset-2090420

http://www.origo.hu/itthon/20120604-megszokta-orban-a-daralot.html

#550911 banyaiz Előzmény: #550891

Hát igen, ez egy fogós kérdés, szerencsére ilyen problémán nem kell agyalnunk. :)

#550880 banyaiz Előzmény: #550867

Nem tudom, én nő lennék nem akarnék ezzel a kerállyal együtt élni. Van baja vsz , nem kevés. De aztán az is lehet teljesen más, csak ez a "munkája" akkor viszont egy Oscar díjat megérdemel az alakításért. :)

#550868 banyaiz Előzmény: #550854

Még valami (előjön belőlem az amatőr pszichológus, majd Phiona eligazít:) szóval az viselkedik így mint ez a kerály akit gyerekkorában , fiatalkorában olyan trauma ért , vagy úgy élt stb, hogy kisebbségi komplexusai vannak, és ezt azzal kompenzálja, hogy mindenben győzni akar, és mindenben megmutatni, hogy ő igenis különb másoknál, mindenkit legyőz mindenben, ha kell ha nem.

Ennyi a diagnózisom a királyról. Erős kisebbségi komplexus, azzal kompenzálva, hogy felnőtt korára Cézárnak képzeli magát. Egy alapos kivizsgálást megérne , hogy ez mitől alakult ki benne. Pl látatlanban messziről tippelve, származása, mérete.

Ennyi "szakvéleményt" tudtam adni derék vezetőnkről. Sajnos következményei meg is látszanak a megnyilvánulásaiban.

#550867 vincentlauria Előzmény: #550854

nem értek egyet. 2/3 egyszeri lehetőség, ráadásul akik felé te gesztust várnál, többször kirakták Magyarországra a TO SELL táblát, irgalmatlan rabattal. ezen kívül mindent megtettek, hogy Viki eltűnjön végleg a színről: NEM ELEGÁNS eszközökkel. Személy szerint én még kevésbé lennénk elegáns, de ez az én hibám...

#550865 Boby. Előzmény: #550849

Nem ezt mondtam. Ugyanakkor sok dologban, amihez nemzeti egyetértés kellett volna, keresztbe tett.

#550860 Dr. ursi Előzmény: #550857

nem kérek elnézést.

mert nem zsidóztam.

önöknek is lehetne példa kövess slamó rabbi, aki azt találta mondani: lehet nem tudom idézni pontosan, de a lényeg ez;

előbb magyar vagyok, s csak utána zsidó.

(tehát előbb nézi a magyarság, Magyarország érdekeit, mint akár a magyar zsidóság érdekeit vagy az össz-zsidóság érdekeit, ha az ütközne a haza érdekeivel.) - én így véltem szavait, de lehet rosszul :o) vettem az adást.

#550857 Arsene Lupin Előzmény: #550853

Éppen azért szólok, mert nem vagyok érintett.

Úriember nem zsidózik, úrinő sem. Ha nem annak szánta, elnézést kér.

#550856 Sumér harcos Előzmény: #550846

fiam,huzás a marhákhoz"szauszforkra",mert mindent "réjkrepsz"re iratok,ha itt lopod a napot semmittevéssel.

#550854 banyaiz Előzmény: #550844

Megpróbálom kifejteni mit értek elegancia alatt aminek a teljes hiányát látom a királyon.

Amikor valaki teljes győzelmet aratott 2/3 , ellenfél lesöpörve a pályáról, akkor ha szorult bele egy parányi józan ész, és stílus akkor gesztusokat tesz. Olyan lépéseket amikkel ő tulajdonképpen lényegi dolgokat nem veszít, de mégis jó kicsengése van.

Pl : Alkotmány témája, választási törvény stb stb, figyelembe vesz bizonyos javaslatokat amik nem kardinális kérdések de mégis gesztusértékűek. Ez bölcs dolog lenne, lett volna, nagyvonalú dolog.

Ezzel szemben láthatod mi történik a lövészárkok még mélyebbre ásása.

Az, hogy mindebből személyes kudarcokra következtetsz , nem tudom mi alapján? Én személy szerint nem cserélném el az életem sem a királlyal sem hűséges hűbéreseivel akik még mielőtt kérdez valamit már bólogatnak. :)