a Haza minden előtt
az én szívembe ez van belevésve
sajnálatos hogy 150 év alatt ez mennyi emberből kitörölhető volt.
a Haza minden előtt
az én szívembe ez van belevésve
sajnálatos hogy 150 év alatt ez mennyi emberből kitörölhető volt.
Ne gyere már te is a bukott kvízmester féle dumával,hogy OV tehet a 2002-2010 közti csúfos kormányzásról.
MSZP-SZDSZ kormány volt, BÁRMIT megtehettek volna,ami nem 2/3-os trv. Az,hogy nem tették, az az ő saruk. Amiről OV tehet, a "szociális" népszavazás. Nem védem OV-t, de ennyire már nem kéne hülyének nézni mindenkit, hogy a pocsék 8 éves szoclib kormányzás is az ő sara.
"de ha ön jobban tudja, hogy én mit tudok és mit nem, leborulok ön előtt, mert akkor ön nem más mint maga az isten."
Én nem vagyok Isten, mint említettem nem kenyerem a vallás.Annyi történ, hogy ön sugallt valamit, amit a kérésemre nem tudott kifejteni, mert f*ngja sincs róla. Helyette buzgón zsidózni kezdett.
Mihály egy egészen korrekt ember lenne szerintem is, csak azt nem értem, hogy keveredett ilyen Lézer, Rogán, Szíjjártó, Matolcsy , Kósa és hasonlók közé. Pályát tévesztett szerintem. :)
Királyban semmivel nincsen kevesebb elegancia, mint fletóban, bajnaiban, megyóban, bokrosban! mert azok ugye modellek, és zsenik egytől-egyig!?? a mentalitással van a baj: a "merjünk kicsik lenni" van beleverve a fejetekbe, nem tudtok ettől szabadulni, és gyűlöltök minden magasabb reptű gondolatot, mint például Haza, Ember, polgárság) Nem értelek Titeket. A királygyűlöletre egy magyarázat van: a személyes kudarcotok (anyagi elsősorban, gondolom)
Juj milyen ideges lett mindenki. De azért, amikor az egészségügyi dolgozók és a pedagógusok 50% os béremelése meg volt (nem volt miből), akkor OV kiabált a legjobban, hogy az kevés. Meg 2006 ban nem ők ígértek 14. havi nyugdíjat? Lehet, hogy a devizahitelt a Fletóék elnézték, de a támogatott 30-50 millás lakáskölcsönöket (amik a 2002 től a kormányt kötelezték) a fidesz találta ki. A gázár támogatásról ne is beszéljünk. Amúgy nem vagyok kommunista, és liberális sem. Csak a jelenlegi udvarból csak Misinek hiszek.
hát azé forgatom a Bibliát :o) nemcsak az újat, de az ót is.
ez egy film: jákob rabbi kalandjai.
alapműveltség :o) hez tartozik bizonyos kultúrkörökben :o)))
és 2008-ról is van némi fogalmam ...
de ha ön jobban tudja, hogy én mit tudok és mit nem, leborulok ön előtt, mert akkor ön nem más mint maga az isten.
az a helyzet h ezt csak Ő tudhatja.
azt az érzékeny grófi lelkét :)
Bokrost el tudnám képzelni. De nem realitás nincs mögötte párt. Esetleg Bajnait, de mögötte is kik állnának? Ami realitás lehet vsz az egy fidesz 50%+1, egy fidesz-jobbik koalíció, vagy egy mszp+lmp+dk 50%+1. Na most ebből választani az kb a melyik ujjam harapjam meg történet a számomra.
Királlyal a legnagyobb probléma, hogy semmi elengancia nincs ebben az emberben, valamiért azt gondolja ez a gőzgép stílus nyerő, vagy alapból ilyen, is-is. Közben annyira rácsavarodott a belpolitikai taktikázásra, hogy minden mondata lassan ellentmond az előzőnek. :) Amúgy lenne benne perspektíva.
Példabeszédek könyve pl. szerintem Ursi forgatja.
"miszerint a zsidók - ahogy jákob rabbi esetében is salamon adta a jó tanácsot neki: "ha egy zsidó kérdezi, válaszoljon neki kérdéssel, addig is időt nyer, hogy kitalálja mit is válaszoljon" - előszeretettel alkalmazzák eme eszközt."
Maga azt sem tudja, hogy mi történt 2008-ban, honnan tudná mit mondott Salamon időszámításunk előtt?!
pffff.... gordonka? mármint a fletó gazdasági minisztere, a hajdúbétes, a technokrata miniszterelnök, akinek a konszolidáció annyit jelent (=saját hibái??? javítása?????) hogy alávés egy imf hitelt, tárgyalás nélkül?! te tudod..
Szerintem meg zsidózott. Nyugodtan írhatta volna, hogy nem szereti, ha kérdésre kérdéssel válaszolnak. Jákob rabbi kontextusba helyezése már burkolt zsidózás.
Csak a korrektség kedvéért, 2008-ra állhatott volna sokkal jobban is az ország, ha valaki nem gáncsoskodott volna, a falábú Fletóval.
maga nem ismer engem.
én tisztelem az embert.
aki gondolkodik.
és aki jó (jót tesz).
a zsidók semmiben sem mások, se többek, se kevesebbek, mint bármelyik másik ember.
csak egy tényt rögzítettem.
miszerint a zsidók - ahogy jákob rabbi esetében is salamon adta a jó tanácsot neki: "ha egy zsidó kérdezi, válaszoljon neki kérdéssel, addig is időt nyer, hogy kitalálja mit is válaszoljon" - előszeretettel alkalmazzák eme eszközt.
és ez tény.
semmi több.
ezzel nem zsidóztam.
de ha emiatt antiszemitának bélyegez.
az már meg is mutatja ön milyen ...
Jaj...
Az idő megszépíti az emlékeket, de ennyire?!
Az cseppet se zavarjon,hogy Feri mellett állva rendesen kivette a részét még miniszterként,hogy 2008-ra az ország olyan helyzetbe került,amilyenbe és csak az IMF-nek köszönhetően nem lett államcsőd.
A nagy "szakértő".
Hát igen, ez a gondolkodás dolog magára is erősen ráférne.
Igen, ez az volt. Ön is tudja.
kérem, kedves bobby :o) ahogy gondolja.
mások helyett nem nekem kell felsorolnom.
akkor, hogy jutnának el az emberek odáig, hogy vegyék a fáradságot és tájékozódjanak alaposan és kezdjenek el gondolkodni, ne pedig amit a szájukba-fejükbe adnak az legyen a kapásvéleményük, közben nem is tudják miről van szó igazából.