Gordont tudtommal már az első kerályellenes kilövési kísérletnél megkeresték, de egyelőre nem vállalja.
Gordont tudtommal már az első kerályellenes kilövési kísérletnél megkeresték, de egyelőre nem vállalja.
Kéretik nem zsidózni.
én kérdeztem.
nagyon nem szeretem ha kérdésre kérdéssel válaszolnak.
jákob rabbi módszer :o)
"és emlékszik még ön arra milyen intézkedéseket kellett "cserébe" megtennünk ?"
Éz jó kérdés! Megkérném, felsorolná?!
aki aláírta a legutóbbi imf-hitelt ?
tudja ön mi is foglaltatik abban ?
mennyit kell érte fizetnünk ?
és emlékszik még ön arra milyen intézkedéseket kellett "cserébe" megtennünk ?
mégis kit tudnának helyette elképzelni az ország élén ? önmagukon kívül persze.
mert mindenki jobban csinálná mint viki - ezt már tudom :o) szájkaratéban nagyok az urak.
csak úgy kiváncsiságból kérdem.
ki lenne jó "király" ?
Amennyiben az azeri kiadatásnak köze van nyugathoz és Iránhoz, akkor valóban jók a pozícióink. Amennyiben nem, úgy sok jó pontot nem tudnék az udvarnak adni.
Sajnos igaza van, de azért én reménykedem, a remény hal meg utoljára. Az alkupozíciónkban nem vagyok annyira biztos.
Egyelőre nincs esély a kerály megbuktatására. Ráadásul igen jó alkupozícióban van most az IMF/EU tárgyalásokon.
Magyar piactól, sokat nem érdemes várni a kerály uralkodása alatt. A bux csak kényszeredetten követi a nemzetközi trendeket. Így volt ez 98 és 2002 között is. Fellendülés csak akkor kezdődött, amikor a választások előtt, esély mutatkozott a kerályi vereségre.
.....:)
Akkor nem jött be a mai tipp.
Csak egy vélemény: mi van akkor, ha nem lesz felrántás?
Azért arra figyelj h azok a lábkörmök ne legyenek rózsaszínűek:)
jövőre lesz a hacacáré, addig eszetlen utazás...
Én csak ülök és reszelgetem a lábkörmeim, mióta dt-t ritkábban lépek, valahogy rózsaszínűbb minden.
Most kb. 1 hete longban ülök, 2x kiverte a felét a stop, de azonnal visszavettem mert látszott ez csak görögdinnye effektus. ( valmék barom megszólalt. )
Most enyhe ÉK szél lengedez ezzel a széllel elvitorlázom valameddig.
Várható valami nagyobb esemény a német alkotmánybírósági döntés mellett ?
Amikor egyre többen érzik úgy, hogy ebből délután felrántás lesz, akkor nem várnak délutánig.
Amúgy lenne mire esni,de most szőnyeg alá vannak tolva a palacsinták.