Hahó! Kicsit eltévedtem. Privátot kaptál ? :) Most már figyelem a klónokat,ha jönnek,veszek )
Hahó! Kicsit eltévedtem. Privátot kaptál ? :) Most már figyelem a klónokat,ha jönnek,veszek )
Grizzly! A klónokat itt keresd, ne a másikban (bár most eltünedeztek a gyávák)
Ex! Nincs semmi hír... csőd, kampec, csak a szokásos...
Még nem,haha,az a csík még megvan,dehogy nyomatok,ki van zárva, egy bőven elég :)) Így is rá van kattanva a PC-mre,lassan kenyértörésre kell vinnem a dolgot és átadni a helyem :))
Nincs az embernek 3 négyzetmétere a saját lakásában, botrány.
Na jó éjt )
Azt meg nem tudom ,ha nem adom oda 1k-ért,úgy járok-e mint a rábások,már nem veszek,torkig vagyok vele ))
Na megyek, mert véletlen sem jutott eszembe, hogy ma még én írni fogok az E-kaki totyikba, csak olyan izgalmas volt a meccs, hogy közben híreket olvastam ugye. Jó éjszakát! Ha gyerek befejezte a tévézést nálatok , nyomassatok valami ütősebbet, ne legyen egyke az a gyerek ugye ! Vagy befejezheted végre azt az erkélyajtó, szigetelés, ablak, stb történetet is:-)
180 napos 1200 körül van ha jól látom... Már persze ha véletlenül valakinek meglenne az 51% :) bár azt kétlem.
Max azért vásárolnák fel,hogy a gyémántokat is biztosan megszerezzék,mert egyébként tényleg Ex verziója lenne értelemszerű,de egy felszámolásnál több vevő is lecsaphatna a gyémántokra,mint liba a takonyra :)))
:-) Átmentek bitezni, bár az sem nagyon ment ugye, tisztelet a kivételnek, egy picit offoltak..
Macika meg mintha E-kakitisztelt befektetővé vált volna :-)
Na ja, éppen indultál volna, csak közben itt elkövetődött egy kis baki :-)
Hát nem sok jót nézek ki az E-kakinak.... de azért vegyé sok E-kakit, hátha felvásárolják 1000 pénzért ...
Mi volt ma, front? Teljesen szétesett a szakmai topik,melóhelyen nézegettem, de belefáradtam a bitekbe és mérgemben nekiálltam dolgozni! Pedig akkor már nagy a baj:)
Egyébként nagyon szép hely! Csabika ott tudna ám ****a sípályákat csinálni, oszt még hóágyú sem kéne!
E star nyerőből készültem volna,de az élet felülírta )
0:5! Te még nem voltál Andorrában? lúzer!
Ne bassz,hogy szívunk 5-el
egyébként mi az az andorra, valami ország? :)
Miért, ki vásárolta még? Speciel én inkább adtam...
Na látom, hazataláltál! Ez itt a helyed, üüügyes kutya.
Az egész gárda vásárolta itt is serényen? (vagy kitömte a szárnyasokat.. már magam sem tudom hogy mit teszek néha.)
Gyúrjál vazzeg! Az legalább meglátszik rajtad.
Ez a szekér kátyuba.. Egyébként a Pü nagyon jó volt!
Uncsi ez a mai nap,megyek edzeni,majd délután nyihorászunk egyet)