Ez nagyon bejönni látszik.
Felkonyultak, a futik már zöldek,
Ez nagyon bejönni látszik.
Felkonyultak, a futik már zöldek,
Az uptrend hullámzásba bőven belefértek a tegnapi jenki mínuszok és a mostani piros futik.
Max 1 százalékos mínuszba kezdhetnek ma az európai piacok, mi is. Viszont délutánra kizöldülhetnek az indexek. A DAX 7200 fontos szint, és az OTP 3900 is.
Akár egy kisebb SC is bedurranhat délután.
köszönöm h felhívta a figyelmem.
majd eccer megdumálok vele egy spc-t.
nem provokálom, csak nekem gyanús, hogy az öregnek már csak a lábában van vér.
pontosabban valahol a bokája és a térde között kering.
kicsit nekem olyan mint brezsnyev elvtárs, akit már hátulról támasztottak ...
Ne tessen itt provokálni! Széles körben ismert visszafogottságom és prüdériám okán nem szeretném a dolgot részletezni.
Viszont ha már itt van Spade doki, vele megbeszélheti azokat a bizonyos kontrollméréseket, amiket annyira szeretett volna végrehajtani a a napokban.
Soros Gyurka eszét elvette az új nő. Egyetlen mentsége a hülyeségekre, hogy a vér most nem a fejébe tolul.
A szept. 11 egy nagyon kényes dolog, az igazság valahol középen van.
arról írna inkább hogy ez hülye soros miket beszél ...
tudja tegnapig utáltam oszama bin ladent.
de tegnap egy szept 11 amcsi műsorban elhangzott amit már elfelejtettem hogy ő csakazt akarta hogy az amerikai emberek is érezzék tudják a saját bőrükön tapasztalják meg milyen az amikor egy idegen hatalom beavatkozik az életükbe vagy elveszi az életüket vagy szeretteikét, mert velük pontosan ezt teszi amerika.
és még egy - amit csak hívő (nem vallásos) lélekkel gondolokodáéssal érthet meg az ember -
"mi a halált szeretjük, ameriak az életet"
már év eleje óta azt mondom h nem lesz megállapodás, és valszeg nem is kell...
"Mahatma Feri", ez qrva jó :)
A külsők közé meg ide tenném ezt - http://www.privatvagyonkezeles.hu/alapblog/37-zentuccio/1903-china-lufi-es-ami-mogotte-lehet-tultermelesi-valsag -, persze nem ez az egyetlen.
"A kerály, akárcsak Megyó, arra játszott az elején, hogy a felpörgő német gazdaság majd kiránt minket a budiiból."
Vannak külső és belső problémák. A belsőben most a legnagyobb a kerály és udvara.
A kerály, akárcsak Megyó, arra játszott az elején, hogy a felpörgő német gazdaság majd kiránt minket a budiiból. Nem jött be nekik. Nekem se a tavaly nyári DAX longom.
"A kerály arra utalt, hogy azért vagyunk sz*rban, mert a németek is abban vannak."
Kronológikusan mi hamarébb voltunk sz@rban, mint a németek.
A kerály arra utalt, hogy azért vagyunk sz*rban, mert a németek is abban vannak. A magyar gazdaság a német ipar (Angela?) emlőin lóg. Nem akarjuk mi semmiféle betegségtől megvédeni magunkat, hanem ki akarjuk húzni addig, amíg jobbra fordulnak a dolgok.
Amúgy a kerálynak nem sürgős a megállapodás, és nem fog sokat engedni.
http://www.portfolio.hu/gazdasag/orban_elmondta_miert_kell_az_imf-megallapodas.172560.html
"Azért kell az IMF-megállapodás, hogy Magyarország megvédje magát az európai betegségtől. Azért nem tudunk előrehaladni, mert visszahúz minket az eurózóna válsága - vélekedett a kormányfő."
Ez amolyan orbáni féligazság. Mindenesetre furcsa ezt egy olyan ország kormányfőjétől hallani, amely ország évente 1000mrd-ban mérhető támogatásban részesül az EU-tól.
Amikor egymást falják fel.
A CIG kerályi beszállítóként kezdte, és nagyon szépen fejlődött, amíg Zsiga el nem követte azt a főbenjáró bűnt, hogy szakmai alapon kritizálta a Gyurkát.
o)
Ja persze.
A CIG sem kutya!
Benne egy volt MTA elnökkel..
Röhej.
Valahogy nem sikerült elég állami intézetet kötelezni, hogy kössenek biztit?
Az rendben, minden biztosító - főleg az életbiztosító, induláskor veszteséget termel kb 3-4 évig, de náluk nem akar felállni a téma.