én ezen a távon dollár erősödésre számítok
én ezen a távon dollár erősödésre számítok
"3,25 százalékra vágták az alapkamatot Ausztráliában, ami meglepetésként érte a piacot, ennek hatására megindult az ausztrál dollár gyengülése."
Mit tippeltek a Dollára a következő 2-4 hónapra?
az EUR/USD, és a GBP/USD-nél?
A nyitott pozik, azok mekkora nagyságot ölthetnek $-ban az EURUSD és a GBPUSD-nél?
itt csak a pozik nagyságát látom, de a volument nem:
ha amcsiban is nettó shortban van a többség, akkor ott is felrántás kéne jöjjön. Kiv. leszek
köszi, megtaláltam közben: este 9 és 10 között lesz hatis zárás /magyar idő szerint/
vki nem tudná megmondani, USÁ-ban is lesz ma este opciós és határidős zárás, úgy mint 13 órakor a Dax-ban?
És ha igen, ez hány órakor lesz? 13 órakor itt is, vagy a kereskedés végén?
ahogy láttam a reg felületét, sztem is meg lehet normálisan csinálni, nem tünt olyan komplikáltnak
a problémám alparival, hogy nincsenek olyan eszközeik mikroban, ami nekem kell (több egyáltalán nincs, nem csak mikroban): eurhuf, henry hub gas.
de kösz az infot
Az alparinál kb 2 éve nem volt olyan nagy hercehurca a céges számlával. Kellett azért ez az hitelesítve természetesen, de aránylag hamar megvolt.
Azóta nem tudom változott-e.
teljesen kihaltak a színvonalas topikok. Ide se ír szinte soha senki. Ha nagyon kevés ember olvassa, akkor abból nyilván kis eséllyel van olyan, akinek céges számlanyitásban tapasztalata van.
Egyébként ha vki megélhetésböl csinálja forexet, nem is értem, hogy nem céges keretben
Talán csak nem céges számlán kereskedik a többség, és sose kellett ilyet nyitnia, így nyilatkozni sem tud róla.
Egy kis ON: EUR/USD 1,3000-t lesz ma érdemes figyelni.
mikor valódi segítség kell, a fórum már nem használható?? Mi történt? Chat színvonalra süllyedtünk?
tud vki ajánlani mt4-es szolgáltatót, ahol könnyen lehet céges számlát nyitni? Épp Fxpro-nál akartam a számlát cégessé átalakítani, hibbantak, mennyi és milyen dokumentumhegyeket kérnek.
Nézd meg a címüket is, hátha ismerős... Hmmm, Új Zélandi brókercég magyar ügyfélszolgálattal??
Van valakinek tapasztalata a 3tgfx brókerrel? Most hogy a perfecto oda mozdul kiváncsi vagyok tradel-e valaki náluk és mi a tapasztalat?
" ugyanazt a levelet több blogba copypaste-tel betenni, kicsit gáz…" Idézet Shortosgyulától
Megdöbbentő cikk a valodiforexen.
Mindig van lejjebb ha oktatásról van szó?
Sziasztok!
Hogy milyen az átlagos magyar trader? Készítettünk egy felmérést azon emberek között, akik feliratkoztak az ingyenes hír- és elemző csoportunkba (BPForex Google Csoport), hogy megtudjuk:
http://tomegtozsde.blog.hu/2012/08/22/milyen_az_atlagos_magyar_trader
Szeptemberre akciót hirdettünk, hogy a jól kifejezett igényekre választ adjunk: lecsökkentettük a számlanyitási minimumot 1500€-ról 500€-ra. Ebben a hónapban ingyenes heti iránytű szolgáltatásunk mellett megmutatjuk azt a trend kereskedési módszerünket, amivel időt spórolhattok magatoknak.
További részletek itt:
_embedded
és itt:
http://www.bpforex.hu/hu/oktatas/szeptemberi_akcio
gratula, de én nem merném sokáig tartogatni. de ez én vagyok :)
csücsül még valaki eurchf longban?
1,2008-ról tartogatom, 0,4 lot maradt. Ez a megindulás nekem kivételesen tartósabbnak tűnik, mint a korábbiak.
Demó az csak demó. Azok esti, vagy hétvégi brókertrükkök, spread is megtágul olyankor szépen, tehát nem a tüske alsó részén fog megtörténni a kötés. Nekem is van 2 demó shortom a móka kedvéért, hiába szúrtak alá a TP-nek a tüskék 5-7 pippel többször is, mégse teljesült a zárás, mert jóval magasabb lehetett a spread. :)