Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nokia

Re: nincs cím

#552908 Roberrtto Előzmény: #552782

Tiszta first solar a nokia is, össze vissza le fel megy.

Idegeseknek nem való ez a részvény:)

#552782 Roberrtto Előzmény: #552728

Valószinű technikai alapon emelkedik valóban, de lehet a várakozások is benne vannak, hogy a nokia wp8 márpedig ütni fog.

Ha bejön nekik akkor csak lassük majd az árfolyamot, az ilyen telefonokon nem olyan haszon van mint a butafonokon, lásd iphone.

Én azért remélem még egy rossz negyedéves visszavan és egy jó beszállót az még hoz majd.

#552744 Kissherceg Előzmény: #552728

Mindössze egyetlen óra kellett ahhoz, hogy az Apple eladja az új iPhone első napra felhalmozott készleteit, így akik most rendelnek, azok már nem juthatnak hozzá az értékesítés megindulásának napján, szeptember 21-én - írja a Marketwatch.

Gyorsan elkapkodják a vásárlók az Apple legújabb okostelefonját, az iPhone 5-öt, amit szerdán mutatott be a társaság. A készülék megrendelésére ma, nyugati parti idő szerint éjféltől volt lehetőség. A telefonhoz kilenc országban már szeptember 21-től hozzájuthatnak a fogyasztók a cég tervei szerint.

#552728 Dr. ursi Előzmény: #552721

ne haragudj de semmi köze ehhez az emelkedésnek.

eccerűen technikailag emelkedik.

nokiában max az az előny mint cégben h a natúr telefonokban piacvezető, s ha jól tom a legnagyobb potenciálú felvevőpiacon (értsd afrika) a telcsik 70-75%-a nokiácska telfonácska.

semmi ifón meg ilyen vackok, hanem rendes mobiltelefon.

#552721 Roberrtto Előzmény: #551526

Az új iphone 5 megjelenése után azt kell mondjam, nokiának van esélye a felemelkedésre.

Semmi újdonságot nem tud iphone, nokia viszont nagyobb kijelzős (van akinek ez elöny, van akinek hátrány), ott az NFC, a brutál kamera és a vezetéknélküli töltés.

Jó lesz ez!

#551526 Roberrtto Előzmény: #550963

Gratula aki belevett, ez szépen elindult ma is, lassan 3$.

Viszont a legújabb hírek szerint csak novemebrben jönnek a lumiák, microsoft valamit még fejelszt a szoftveren.

#551070 Roberrtto Előzmény: #550963

Lesz itt még hintáztatás, lumiák megjelenéséig másfél hónap és egy negyedéves van még vissza. Ez idő alatt szerintem 2 és 3 $ között fog mozgolódni.

#550578 Dr. ursi Előzmény: #550575

azt kérdezted hol nézzük.

én itt.

és ez real.

hogy lehet-e vele rajzolgatni azt nemtom, mert engem nem izgat a dolog.

#550575 Bendeguz Előzmény: #550564

Köszi, de simán megérdemeltem volna egy "google a barátod" választ erre a kérdésre :)

#550560 Bendeguz Előzmény: #550547

Ti hol nézitek az EUR árakat? Nekem a stooq dollárban rajzolja. Olyat mondjatok, amin elemezni is lehet :)

én nemtom milyen telcsik…

#550547 Dr. ursi

én nemtom milyen telcsik jönnek.

nem is értek hozzá.

meg nem is érdekel.

de azé vettem még egy ezrest, mivel úgy láccik egyelőre nem akarja az 1,76-omat, megelégedett 1,82-vel :o)

Re: nokia

#550175 Roberrtto Előzmény: #550161

Nem tudom mi lesz ebből igy, november még nagyon messze van.

Jővő év elején azért kiváncsi leszek arra a 3 telefonra, az a wp 7.8-as nem tudom minek kell, persze ha 30e Ft-ért adják az más, de félek lesz az 50 is...

A két most bemutatott telefon 130 és 170k lesz itthon, ebből okoskodva, lesz egy 100k, egy 75k és egy 50k körüli. De, hogy én egy ilyen régi hardverrel ellátott telefonért nem adnék 50k-t az tuti, ráadásul a szoftver is a múlt..

Re: nokia

#550161 Zotya32 Előzmény: #550126

http://www.gazdasagiradio.hu/cikk/81912/

"A menedzsment 15%-kal csökkenti a Lumia 800-as telefonjának értékesítési árát, és a többi modell esetében is jelentős kedvezményeket készül adni a vásárlóknak. A vállalat részvényeinek közel 20%-os esése után (heti teljesítmény) újabb pofonba szaladhatnak bele a befektetők a soros gyorsjelentés során, hiszen a fentebb említett telefon profit marzsa 25%. Ennek köszönhetően a nettó profit sor valószínűleg alul fogja múlni a várakozásokat."