Járai, lásd CIG.
Járai, lásd CIG.
Vargát én sem értem, a kevés tisztességesek közül valónak látszik.
Valahogy kilóg.
Zsiga az ki?
Nincs könnyű helyzetbe a Miska, időnként szembe kell köpnie saját magát. Én sem értem, hogy miért nem megy inkább az üzleti életbe. Igaz, a kerály szemében dezertőr lenne, a Zsiga esete pedig azt mutatja, hogy a veszélyes státusz.
Nekem is ez volt a reakcióm, de mivel nincs frakciójuk, a Parlamentben nem keverhetnek, nem szólalhtanak fel azonnali kérdésekkel, stb., tehát azt mondták: most egy hónapig az utca a terep.
Varga helyett Csaba pardon.
Varga egyszer kb 6-7 hónapja hullarészegen vagy belőve ment a tv-be az adókkal nem volt tisztában, keverte, magát hazudtolta meg ott élőben azóta csínján nézem.
Komáltam de 1-2 éve elkezdett politikásan gondolkodni, az ne tegye egy tanár szakember.
http://www.portfolio.hu/gazdasag/fideszesek_kotcsen_jo_imf-megallapodas_kell.172515.html
Végre Varga Miska is labdához jutott. Csaba László is jó játékos. A Gyurkát meg nem lehetett kihagyni. Régebben az az úri gyerek, aki lehozta a bőrlabdáját a grundra, játszhatott, akármilyen két ballábas béna volt.
Az ajtóberúgós rossz rendőr után megjelent a jó rendőr és a hülye rendőr figurája is a színdarabban. Sok felvonásos darab lesz, és az sem világos, hogy habkönnyű vígjáték, kabaré vagy pedig szomorújáték.
ezt nem ismertem, de ez ütött. :)
Alapvicc.
Állítólag egyszer, amikor a pápa az USA-ba látogatott, a repülőtéren egy újságíró megkérdezte tőle, hogy mi a véleménye a kuplerájokjról.
A pápa visszakérdezett, hogy "vannak Amerikában kuplerájok?"
Másnap címoldalon:
A pápa első kérdése: vannak-e Amerikában kuplerájok?
innen másoltam hirtelenjében:
Nem, de biztos elmeséli. Amúgy a Batthyány Körön kívül, már a lőtéri kutyát sem érdekli az udvari hírmondó.
Majd csak figyelje meg, miként fogja tálalni a hírt a kerályi média.
Ismeri a pápa és az amerikai kuplerájokról szóló viccet?
Más ligában játszanak.
A kerály népmesei üzenetével a nép IMF-el kapcsolatos érzelmeire próbált hatni. Szokásos egyszerű eszközökkel. Eltudom képzelni hogy sikeresen.
Az IMF pedig mint gazdasági területen mozgó szervezet visszafogott stílusban felhívta a figyelmet a tényekre.
Ha azonos ligában játszanának az IMF annyit mondott volna szemenszedett hazugság, és csúsztatás amit a kerály állít.
Ami ugyan igaz, na de ennek közlése a néppel nem tartozik az IMF feladatai közé. :)
Az meg hogy mennyire jönnek be ezek a kocsmaajtó-berúgásos entrée-k, azt jól mutatja a reggeli termelési adatok, de utalhatnék a gdp adatra is.
Ez nem magyarázkodás. Udvariasan rávilágít a hazugságokra.
http://www.portfolio.hu/gazdasag/megszolalt_az_imf_jelentos_pontatlansagok_jelentek_meg.172493.html
Már Irina magyarázkodik. Bejött a kerálynak a kocsmaajtó-berúgásos entrée. Ügyes a forgatókönyv írója.
Kerály megint elemében volt látom, rögtön finomított a tegnapi kissé nyers mondandóján.
A probléma az, hogy politikai következmények nélkül (negatív következmények nélkül) ezt a Tolcsy féle 2 éves alkotást, nem lehet egy IMF-EU hitelmegállapodással összehozni.
Valamit engedni kell, nyilván nem mindegy mit és mennyit, mindkét félnek. Kompromisszum kell. De ez nagyon nehéz lesz vsz. Ősszel hát lehet, legyen így, csak még ebben az évben ha kérhetem.
Lehetőleg minél kevesebb habzó szájú szöveggel.
Eddig a forgatókönyv szerint, bár én nem abból dolgozom, mint a kerály. Azért az övékére sokan kíváncsiak lennének.
A gugli megjegyez mindent. Főleg azt, amit nem akarunk.