Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#549729 Arsene Lupin Előzmény: #549723

Attól tartok, igaza van.

A "lyuk vagy ott van, vagy nem" kérdésével én is szoktam foglalkozni amatőr nőgyógyászként.

#549728 macika Előzmény: #549725

van itt minden: hópályás, borász, 2 bites mérnők :-)

E-star bitek repkednek)))

#549726 Lxrose Előzmény: #549717

Nem megsértődni kell, hanem tanulni, ha érdekel a téma, vagy nem beleszólni, ha nem.

#549723 Lxrose Előzmény: #549715

"Lyukkártya és lyukszalag esetében nem volt."

Szerintem volt. Bár a lyuk vagy ott van, vagy nem, az "olvasásához" mégis olyan elveket lehetett felhasználni, amelyek összhangban vannak a fizikai állapotok változásainak feltételeivel, annak időigényével.

#549719 rbbj11 Előzmény: #549701

ha egy normális, nem mérleg nélküli stb cég lenne, dehogynem, söt, akkor csak abban gondolkodnék. TA es chart alapján mindenképp venni kéne. Csak épp ez egy T-kat.-ás, csöd elött álló cég. Olyan, mintha gardenia utolsó hónapjaiban akarnék chartról olvasni.

Itt olyat szvsz nem szabad, csak a bennfentes rv-mozgatásokra érdemes figyelni charton.

#549717 macika Előzmény: #549703

köszönjük!

akkor ezt is tegye fel a falra a bordiploma mellé ))

témát lezártam rég

jó szórakozást

#549715 Arsene Lupin Előzmény: #549708

Az egybites rendszer matematikai-informatikai modelljében nincs olyan, hogy instabil állapot. Az csak egyes megvalósítások esetében van. Lyukkártya és lyukszalag esetében nem volt.

#549708 Lxrose Előzmény: #549703

Még egy kis digitális technika, akit érdekel esetleg...

Kivételesen nem ellentmondani akarok, hanem kiegészíteni. :-)

A számítástecnikában, illetve úgy általánosságban a digitális technikában egybites rendszerek vannak megvalósítva, amelyek vagy csoportokba vannak szedve, vagy nem. (Soros rendszereknél pl. a kimenet egybites.)

A bármely pillanatban ezen 2 állapot egyikében van kijelentés igaz abban az esetben, ha eltekintünk az állapotváltás közben felvett instabil állapottól, valamint a magas impedanciájú állapottól, amellyel a közös buszra csatlakozó rendszereket védik meg.

#549703 Arsene Lupin Előzmény: #549692

Egy egybites rendszernek két lehetséges állapota van: 0 ÉS 1, és a rendszer bármely pillanatban ezen két állapot egyikében van, tehát a 0 KIZÁRÓ VAGY 1 állapotban.

Megkérdeztem egy óvódástól, onnan tudom én is.

#549700 Lxrose Előzmény: #549698

Az kisebb probléma, mint amikor én nem tudtam eldönteni, hogy érdemes-e még eladni. Aztán csak megtettem, pedig már nem sok vesznivalóm volt.

#549696 Sly-- Előzmény: #549685

Nincs semmi para. Jók a chartok.

Forgalom kell, egy lecsapással meg is jöhet. Lehet, hogy a jövő hétre marad (mármint a lecsapás)

#549695 Lxrose Előzmény: #549692

off:

Bendegúz nem kezdő, amit belinkelt neked, elég komoly szakmai anyag, bár csak az alapja a számítástachnikának.

Ha a fogalmakon nem ugyanazt értjük, akkor csak elbeszélünk egymás mellett. Összekevered a két bitest a két állapotúval (bár egyes esetekben 3). Én egy évig tanultam digitális technikát a 90-es években a szakmai képzés részeként, a lényeg azóta sem változott, viszont folyamatosan képezni kell magam, ha lépést akarok tartani a fejlődéssel. A tanulás nem szégyen, és állítólag még fiatalon is tart.

#549692 macika Előzmény: #549678

bocs de nem erről volt szó

hanem a kétbites rendszerről

0 és 1

aztán teljesen más lett a téma

jöttek a kezdők

on