Attól tartok, igaza van.
A "lyuk vagy ott van, vagy nem" kérdésével én is szoktam foglalkozni amatőr nőgyógyászként.
Attól tartok, igaza van.
A "lyuk vagy ott van, vagy nem" kérdésével én is szoktam foglalkozni amatőr nőgyógyászként.
van itt minden: hópályás, borász, 2 bites mérnők :-)
E-star bitek repkednek)))
Nem megsértődni kell, hanem tanulni, ha érdekel a téma, vagy nem beleszólni, ha nem.
Azért örülök, hogy nem orvosnak tanult.
"Lyukkártya és lyukszalag esetében nem volt."
Szerintem volt. Bár a lyuk vagy ott van, vagy nem, az "olvasásához" mégis olyan elveket lehetett felhasználni, amelyek összhangban vannak a fizikai állapotok változásainak feltételeivel, annak időigényével.
off topik )
scs értékrendszerét kellene inkább definiálni
ha egy normális, nem mérleg nélküli stb cég lenne, dehogynem, söt, akkor csak abban gondolkodnék. TA es chart alapján mindenképp venni kéne. Csak épp ez egy T-kat.-ás, csöd elött álló cég. Olyan, mintha gardenia utolsó hónapjaiban akarnék chartról olvasni.
Itt olyat szvsz nem szabad, csak a bennfentes rv-mozgatásokra érdemes figyelni charton.
köszönjük!
akkor ezt is tegye fel a falra a bordiploma mellé ))
témát lezártam rég
jó szórakozást
Az egybites rendszer matematikai-informatikai modelljében nincs olyan, hogy instabil állapot. Az csak egyes megvalósítások esetében van. Lyukkártya és lyukszalag esetében nem volt.
Még egy kis digitális technika, akit érdekel esetleg...
Kivételesen nem ellentmondani akarok, hanem kiegészíteni. :-)
A számítástecnikában, illetve úgy általánosságban a digitális technikában egybites rendszerek vannak megvalósítva, amelyek vagy csoportokba vannak szedve, vagy nem. (Soros rendszereknél pl. a kimenet egybites.)
A bármely pillanatban ezen 2 állapot egyikében van kijelentés igaz abban az esetben, ha eltekintünk az állapotváltás közben felvett instabil állapottól, valamint a magas impedanciájú állapottól, amellyel a közös buszra csatlakozó rendszereket védik meg.
Egy egybites rendszernek két lehetséges állapota van: 0 ÉS 1, és a rendszer bármely pillanatban ezen két állapot egyikében van, tehát a 0 KIZÁRÓ VAGY 1 állapotban.
Megkérdeztem egy óvódástól, onnan tudom én is.
Az kisebb probléma, mint amikor én nem tudtam eldönteni, hogy érdemes-e még eladni. Aztán csak megtettem, pedig már nem sok vesznivalóm volt.
Nincs semmi para. Jók a chartok.
Forgalom kell, egy lecsapással meg is jöhet. Lehet, hogy a jövő hétre marad (mármint a lecsapás)
off:
Bendegúz nem kezdő, amit belinkelt neked, elég komoly szakmai anyag, bár csak az alapja a számítástachnikának.
Ha a fogalmakon nem ugyanazt értjük, akkor csak elbeszélünk egymás mellett. Összekevered a két bitest a két állapotúval (bár egyes esetekben 3). Én egy évig tanultam digitális technikát a 90-es években a szakmai képzés részeként, a lényeg azóta sem változott, viszont folyamatosan képezni kell magam, ha lépést akarok tartani a fejlődéssel. A tanulás nem szégyen, és állítólag még fiatalon is tart.