Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Rally, rally, rally

#549554 vincentlauria Előzmény: #549549

Standupolnia kellene, vagy elkezdhetne írni egy "Lupinösszest". Komolyan: "kantinosnő, önző csatár...stb" ha nem jegyzi, szóljon, mert nyitok egy üres word doksit én! :)

Re: "Hát a f*szom nem kéne?"

#549552 nemértem Előzmény: #549517

Azt követően ,hogy Orbán Viktor és Orbán Viktor közötti egyeztetések Orbán Viktor teljesíthetetlen követelései hatására veszélybe kerültek, Orbán Viktor magához kérette Orbán Viktort, és ígéretet tett a helyzet normalizálására.

Rally, rally, rally

#549549 Arsene Lupin

A tegnapi ajtóberúgás után lapozott egyet a kerály a már jó előre megírt forgatókönyvben és felvette a kompromisszumképes, bár határozott elképzelésekkel rendelkező bölcs uralkodó gúnyáját.

Orbán: lesz megállapodás

http://www.portfolio.hu/gazdasag/orban_lesz_megallapodas.172448.html

Már tegnap írtam a rossz rendőr, jó rendőr szereposztásról, az utóbbit Varga Miskára osztottam volna, de a kerály, mint egy önző csatár, egyelőre nem akar passzolni.

A mai napon a BUX az elején bizonytalankodhat egy kicsit, de aztán nagyon megrántják. Lehet, hogy már az elején is, miért várnának vele.

A németek ma sem bírnak majd magukkal, esetleg délután fújnak egy kicsit, és elkezdhetnek realizálni. Nagy visszaszórást azonban nem várok.

A palacsinták mindenütt a szőnyeg alá tolva. Folytatódik az örömködés és a jósolt uptrend hullámzás.

#549517 prospero Előzmény: #549256

Szerintem a lényeg az utolsó mondat: a tárgyalások folytatódnak úgy, hogy a kormány kidolgoz egy alternatív javaslatot az IMF-nek. Ezért emelkedtek vissza a piacok és ezért lesz ősszel megállapodás.

Re: nincs cím

#549484 banyaiz Előzmény: #549478

Nem ilyen elvontan, annyi, hogy most az embereket sokkolta ezekkel az állítólagos imf követelésekkel. Az imf erre egy szakmai választ fog adni, ami nyilván sokkal kevésbé hangos, és ripacs stílusú. Vagyis arra számít, hogy mindebből az csapódik le, hogy ő a jó gyerek. :)

És nem is ok nélkül számít erre. Ezért mondtam , hogy ravaszdi, nagy játékos nem csoda minden ellenfelét kicsinálta a jobb oldalon.

#549482 banyaiz Előzmény: #549478

Szeretsz sakkozni? Két táblán folyik a meccs. Egyik a gazdasági vonatkozás a hitelező partnerekkel, a másik tábla mindennek a belpolitikai hatásai.

Mai kirohanásával megtette a nyitólépést.

Ez a mai bejelentés hitelezőknél kb a semmi kategória (azt már réges rég felmérték, hogy ez egy ****, vagy bővebben egy színész) szóval azon a táblán nem történt tulajdonképpen semmi. Max a hitelezők összenéztek, hogy mi ez böfögés ott a másik oldalon, és legyintettek egyet. :)

A belpolitikai táblán viszont egy elég agresszív nyitólépés, támadólépés mondjuk így, ha belegondolsz.

Ezért történt ez ,szerintem persze. :)

#549474 banyaiz Előzmény: #549470

Hmm, kiderül szerintem is, és szerinted. De ha csak itt a fórumon megszavaztatnánk, hogy hazudott e ma, elég vegyes lenne az eredmény.

Megkérdeznéd az utca népét , lenne szórás, megkérdeznéd a hithű fanatikusokat kikérnék maguknak. Szóval így, nem buta ez a kerály azt az egyet nem lehet rá mondani vsz.

Egyszerű eszközökkel dolgozik mint egy faék az igaz, de ha ez kell a népnek?

#549457 banyaiz Előzmény: #549420

Gondolj bele abba mindenfelé ködösítés nélkül beszélne. Már rég megbukott volna. Szóval ezzel a hülyeségáradattal még mindig népszerűbb mint e nélkül. Ez azért elgondolkoztató, ha olyan perverzióid vannak szeretsz ilyesmin gondolkozni.

Már az a teremtés/evolúció csodája , ha mélyére nézel, hogy akad még egy ember ebben az országban aki azt elhiszi amit kérdez, nem amit mond.

#549456 banyaiz Előzmény: #549420

Két válasz van erre:

Ha rajongó vagy akkor azért hazudik non-stop , hogy megvédje a nemzetet a kizsákmányolóktól.

Ha szimplán egy seggfejnek tartod akkor azért teszi mert ettől reméli a politikai túlélést ebben a szituban.

Nekem a 2-es verzió szimpatikus, de az igazság valahol a kettő között lehet, a 2.-eshez jóval közelebb. :)

Döntik a svéd tőkét Bada…

#549402 macika

Döntik a svéd tőkét Badacsonyban?

Vannak ugyan ellentétek Badacsonyban a helyiek és a külső befektetők között, de annak a svéd cégnek eddig nem volt konfliktusa, amelynek augusztus 12-én egy éjszaka 1500 értékes rajnairizling-tövét vágták el ismeretlenek. A szőlőt bérbe adó Szeremley-birtok szerint el kell ismerni és segíteni kell azt a külföldit, aki a nálunk semmire sem becsült öreg tőkéken értékes magyar bort állít elő. Irigység, tartozás, fanatikus rajnairizling-ellenesség vagy PR-akció áll a badacsonyi vandalizmus hátterében?

http://index.hu/belfold/2012/09/06/badacsony/

#549333 Kissherceg Előzmény: #549318

a hozzászólások jobb felső sarkában látszik, hogy mire válaszolsz. Csak vidd fölé az egeret :)

#549318 Boby. Előzmény: #549312

"üdvözletem, egész bájos kép, bár nem mai :)"

Én se vagyok az.