tudom mi lehet az oka - a kinti piacok nyitószakaszát várja meg
az 1-2 perc
de nokinál ez ma 5 perc volt
pörkölt
off topik vége
tudom mi lehet az oka - a kinti piacok nyitószakaszát várja meg
az 1-2 perc
de nokinál ez ma 5 perc volt
pörkölt
off topik vége
én minden nap nézem a béta nyitást
zommerben is volt egyszer egy palimadár aki limiten akart adni ))))
sztem ezek azt "hiték" hogy az árjegyző hipp-hopp ott van nyitásnál mint a buxban, vagy a centikben, pedig a béta-n nincs ott, csak pár perccel később ébred fel
addig restartolja a fos windowst vagy a robotot itatja kávéval ))
nem vettem, annyira rendes voltam, hogy szóltam nektek még nyitás előtt, hogy vki 6k-t akar eladni bőven ár alatt.. már akkor is 540 körül kellett volna lennie, de nem bírt várni 5 percet míg az erste árjegyző kijön a wc-ről és bekapcsolja a gépet... keg-ben voltam, és nem akartam eladni, 140 db nem a világ, 5-6e ft lett volna rajta, nem tétel.
amúgy hogy lehet vki ennyire lökött?? 6k nokia az 3 millió ft... 300e ft-ot bukott a szerencsétlen azon, hogy 5 percet nem bírt várni, mert 550 körül simán elment volna a pakkja...
az nem lehet, hogy az erste tette be vmi havernak, csak az meg nem figyelt és mások elkapkodták? nem értem ki lehet olyan bolond, hogy ekkora tételt elad nyitóban árjegyző nélkül...
u.az történt mint mindig (eddig) lásd econet
marsfaló eladta esett még, lebeszélt a topikban
aztán ment fel a raketta magasabbra mint ahogy eladta anno
ha továbbra is "hiszek" az ufó járásban akkor újra le kell esnie
eddig ez volt mindig a menet ))
meglássuk )))))))))
nokedlit akkor vettél reggel?
meg van? v adtad? holnap béta-n sztem még menni fog fel egy picit reggel (3-5%?.)
bár én eladtam zárásnál 11% nyerőben
a német papírok jók, hisz jön az ekb-s nyomdász Dagi, viktor is jól időzítette az imf kirúgását...
azeri csávót beváltotta pénzre, mario fellépésével tompította az imf seggberúgását, közben meg a haverok shortolhatták az otp-t 3800-ról...
10 perc alatt 3820-ról 3660-ig zuhant az otp... szép lehetett ezt élőben nézni... kár hogy nem láthattam...
persze h nincs repült a maradék 45-46-nál naná!
ekakiból is adtam ma, már csak pár száz van 420-nál vettem
a kreget ki gyűjti be? senki!
a haveroknak szólnak van nekik elég a leszavazásra
re ládás
szutykok ezek mind!
német papírok vannak inkább nekem pár hete veszegettem
Maci, azt tudjuk, hogy neked nincs most keg-ed, és van e-starod... ilyen alapon annak is vége, megy be 400-ig, 2 napja adogatják azt is... ma volt öntés ott is... szóval ha ott nincs vége az emelkedésnek, akkor itt miért lenne? olvashattad, hogy mi folyik a cég körül, jövő héten ki kell hirdetniük a közgyűlési dátumot, mert ha nem a cégbíróság fogja megtenni... vszínű erre játszanak, de csak pár napot nyernek vele.. közgyűlés lesz, nem tudják elkerülni... a végén nehogy meglepi legyen nekik, mert addig húzzák az időt, míg vki begyűjti a papírokat, aztán leshetnek...
Most is várom a kisrészvényesek jelentkezését a közgyűlés összehívásával kapcsolatban az l.viktor525@gmail.com e-mail címre!
Köszönöm!
igazad van, de a hetes chart máshogy néz ki. Megvárnám a holnapot biztosra.
De lehet, marad inkább commerzbank
be adták. ma is
a 100% közkéz a másik 100%-nak
ezek a gyűjtögetők ))))
Robbaj mester.
Letisztult chart, semmi csicsa, nehogy ne értse ursi, meg macika..
talán ők is megértik, nem kötnek bele.
Bár macinál képtelenség, hogy ne kössön bele..
Hulló csillag trendvonal alá zárva.
Van még pár momentum a képen, de az már a felsőkategoriába tartozna..
http://postimage.org/image/4lkv7y9n7/full/
re: kapkodnak érte a vevők. Igen maci :D
40-nél lesz még említésre érdemes vevő
gondold meg itt a hétvége
kitudja? )))
tőlem nem kapsz 40 alatt :o) holnap remélhetőleg eladom 42 fölött valamivel :o)