Regisztráció Elfelejtett jelszó

Notebook

Re: nincs cím

#549432 Camilla2 Előzmény: #549418

Van egy opció,ami csk az operációs rendszert javitja,csak akkor megy el minden ,ha formatálod a lemezt.Nincs külső lemezed,ahová elmentesz mindent ? Milyen jogokkal lépsz be?

Re: nincs cím

#549423 Ricsi Előzmény: #549418

A javítással nem, de kicsi rá az esély...

Én még nem is hallottam ilyen file-ról, de ez nem jelent semmit. Bár most rákerestem a neten is, és nincs rá találat. Biztosan nem windows file, valami vírus lehet...

urak. Megállt a gépem..…

#549418 hosszhuszár

urak.

Megállt a gépem...

Azt írja, a windows nem indítható mmert az al.bbi fajl sérült, vagy nem található.

Windows system32 config system...

Az telepítő cd ről azt írja javítható j paranccsal...

Elmehet valami így a gépről?

Köszönöm

Re: vettem egy használt notebookot

#542485 Előzmény: #542482

Segíts egy picit: Ki a gyártója, hol vetted és ki nem válaszol a telefonra?

vettem egy használt notebookot

#542482 Kisskrisztina77

Vettem egy használt notebokot, - elromlott, még garanciális időn belül vagyok, de nem veszik fel a telefont, nem válaszolnak levélre - nem tudom a garit érvényesíteni. Szerintetek mi a teendő?

Re: Keresek egy laptopot

#542463 Előzmény: #542461

Tehát:

- semmit sem adtam a szádba,

- nem mondtam, hogy te milyen világot szeretnél

- javaslatot tettem arra, hogy merre keressél útirányt.

Bukta.

#542461 Ricsi Előzmény: #542459

Idézet...

"Ha olyan világot szeretnél, amiben a magántulajdon nem szent, akkor javaslom neked Észak Koreát, mint tökéletes célországot, de mondjuk nem javasolnám számodra azt, hogy angolszász jogterületen ezeket az elveket a gyakorlatba próbáljad ültetni, vagy védeni. "

Ez kijelentés... elmondod, én milyen világot szeretnék, és akkor mit tegyek... erre nem vagyok kíváncsi, bocsi... sokakkal el tudod ezt játszani, én nem vagyok erre partner...

#542457 Ricsi Előzmény: #542453

Erre nem válaszolok, mert soha, egy szavammal nem mondtam olyanokat, amiket a számba akarsz adni...

#542453 Előzmény: #542448

Mondd csak, amikor a megélhetési naccsalád bemegy a portádra, hogy összepakolja, ami neki kell, vagy a plakátoló bemegy az ingatlanodba és ott plakátol, akkor is ilyen megértő szoktál lenni? Elvégre te is lopod a Windowst, tehát mivégre tiltakoznál a közbiztonság ellen?

Az elköltözésről meg annyit, hogy amerre költözni szeretnél, ott pont azokat nem tolerálják, akik nem tisztelik a magántulajdont. És az olyanokat, akik kéretlen reklámokat küldözgetnek, időnként még gyilkosoknál is hosszabb időre teszik hűvösre.

Ha olyan világot szeretnél, amiben a magántulajdon nem szent, akkor javaslom neked Észak Koreát, mint tökéletes célországot, de mondjuk nem javasolnám számodra azt, hogy angolszász jogterületen ezeket az elveket a gyakorlatba próbáljad ültetni, vagy védeni.

#542451 Előzmény: #542441

"A magáncélú letöltések valóban illegálisak"

Az ACTA bukása óta bizonyosan nem azok.

#542448 Ricsi Előzmény: #542446

A magáncélú más...

De ha otthon csináltál valamit a munkahelyednek, amit ő felhasznált, az már nem magáncél...

De látom, ezt nem veszi be a begyed, én meg nem akarok senkivel vitatkozni.

Látom, amit más csinál az rossz, amit én, az meg bocsánatos bűn.

Ha nektek tetszik ez a felfogás, és az erre a felfogásra felépített társadalom, ám legyen. Nekem nem tetszik, és próbálok is elköltözni belőle.

#542446 Arsene Lupin Előzmény: #542442

A végén eljutunk oda, hogy mikor gyóntam utoljára.

Fel kellene fogni, hogy a magáncélú letöltések más kategória, mint az üzleti célú gerillamarketing.

Egy dolog, ha valaki belepisil az uszoda vizébe, és más, ha ugyanezt a műugrótoronyról teszi.

#542442 Ricsi Előzmény: #542441

OK, a minősítés tényleg más, de tán csak szavakban...

Akkor te még sosem írtál feltört windows-al futó gépen olyan szöveget, amiért valahogy pénzt kaptál. Vagy pl, az a gép, amin kereskedsz, mindent legálisan tartalmaz. Mert ha nem, akkor üzleti céllal torrenteztél (vagy valaki, aki adott neked windows-t).

Bonyolultabb ám a világ annál, mint gondoljuk...

#542441 Arsene Lupin Előzmény: #542432

Nem "szemeteztem le", hanem pofátlannak minősítettem. Főleg, hogy kétszer is próbálkozott.

A magáncélú letöltések valóban illegálisak, de itt üzleti célú reklám volt.

Egy magáncélú outdoor numera nem ugyanaz, mint lányokat futtatni a kocsisoron.

#542438 hosszhuszár Előzmény: #542435

Nem minősül lopásnak, szerintem.....

A főnök, valószínűleg látta, ha őt nem zavarja, nem tudom mások miért okoskodnak....

Ahogy Ricsi is írta, élelmes, miért baj ez....ha napi rendszerességgel teszi majd, az már más kérdés, szerintem....

Ez egyébként tipikus hazai hozzá állás....

#542432 Ricsi Előzmény: #542428

A zsebes más tészta, én ezt inkább a törrent színvonalára tenném...

Én azt gondolom, azért mert valaki "talpraesett", nem kell bántani. Tudom, a világ rendjébe az tartozik bele, hogy ha hirdetni akar, vegyen bannert. De a világ rendjébe az is beletartozik, ha zenét akar, vegyen cd-t. Sajnos, nagyon kezdik kiírtani az emberekből az élethez való csibészséget, és én ezt nagyon sajnálom.

Nem ismerem a srácot, azt sem tudom, kicsoda. Látott egy oldalt, beírt rá. Szerintem semmi főbenjáró bűnt nem követett el. Legalábbis nem nagyobbat, mint aki letölt egy filmet egy torrent oldalról.

Szóval, akinek minden szoftvere legális, minden filmje és zenéje is az, meg bármi, ami hasonló ehhez, az jogosan "szemetezi" le őt, a többiek szerintem nem...

#542428 Arsene Lupin Előzmény: #542423

A zsebes is életben akar maradni. Ez szerintem is pofátlan reklám ebben a formában. Az a kategória, mint a "spontán" reklám az alsógatyán a foci EB-n.

Vegyen bannert a tulajtól, ha itt akar reklámozni.