Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nokia

Re: nincs cím

#549687 Roberrtto Előzmény: #549433

Szép kis árak lesznek itthon, a 820 130000 Ft, a 920 170000 Ft lesz várhatóan.

Reméljük szolgáltatóknál 10-20e Ft-tal olcsóbbak lesznek.

Viszont a nagy baj, hogy ilyen árak mellett a wp8 se fog terjedni, és ezzel az alkalmazásokat gyártók se elsznek ösztönözve..

Nem értem a microsoftot és a nokiát se. Itt van a partnerség, azt akarja mindkét cég, ohgy terjedjen a wp8, erre 130 a legoclsóbb készülék??

Egy teljesen alap hardverrel szerelt telefont kellene összerakniuk, amin esetleg semmi vagy minimális nyereség van, és 50-60k Ft között árulni.

Ez igy nehéz lesz.

#549431 macika Előzmény: #549417

A Nokia elnézést kér a kínos baklövése miatt

A Nokia bocsánatot kért, mert csütörtökön a bemutatón egy olyan videót mutattak be amelyről a nézők azt hitték, hogy az már új készülékkel történt. de valójában más berendezéssel készült a film.

a film a telefon extra funkcióját az OIS-t mutatta be.

"Elnézést kérünk" Nokia egy blogbejegyzésben kért bocsánatot

#549405 macika Előzmény: #549401

azért a "régebbiek" szoktunk

pl. reggel itt noszogattam az embereket vegyék meg a béta-n a pánikos ürgétől a nokia eladását 500-ért 4500 darab volt eladáson, meg se várta az árjegyzőt (meg is vettük), lehetett adni 550-560 közt ma

az 10% egy nap alatt

de lehet holnap több lesz - egyéni döntés -

#549401 Dr. ursi Előzmény: #549398

látom legalább te kapcsilod miről is van szó.

s vajon miért nem írnak be mások előre minden trédet ...

#549398 macika Előzmény: #549393

)))) elég stresszes dolog az ügyfél pénzére vigyázni

ha emelkedik azért, ha esik meg pláne

#549395 Dr. ursi Előzmény: #549393

kérlek.

szívesen.

aki elégedett tol még be lét.

ilyen is van.

aki meg nem az elviszi.

ilyen is van.

ennyi.

#549387 Dr. ursi Előzmény: #549380

ezt már eljátszottuk.

ingyen senkinek semmit.

így is néha írok ingyen :o)

meg lehet kérdezni ügyfeleket.

van aki elégedetlen, főleg akik magyraon vannak voltak.

nem fogom részletezni, vannak emberek akiknek atípusát most már ismerem és sosem vállalnám, mert feleszik az ember életét, semmi sem jó nekik, miért nem az alján vettem, miért nem a tetején adtam, ha eladtam de hát tovább ment ha vettem de hát lejjebb esett stb. v a ánikolósok akik jelzik mindig hol fordul a papír :o)

á-á !

#549380 hosszhuszár Előzmény: #549372

Van virtuális 3 m ft, amit befektetnék nálad, mert tehetségesnek tartod magad, kb fél év múlva kellene a pénzt, én tök süket vagyok az egészhez, így rád hagyatkoznék.

Mibe tennéd a pénzemet, akkor adsz el, akkor veszel, amikor akarsz,azt, amit akarsz, Te kezeled fél évig a zsét...csináljam a topikot?