Regisztráció Elfelejtett jelszó

KEG fórum

Re: nincs cím

#549232 Trisz Előzmény: #549028

Ha valami untat, ne olvasd. Ha nem értesz vele egyet, megírhatod a véleményedet.

Akkora marhaságokat azért nem szoktam írni mint pl. te. (30 felett venni kidobott pénz.) Főleg nem kijelentő módban. Te akarsz sértegetni? Te ? Nagyon Barna!? Nekem nem kell felnőnöm. A saját pénzemmel kockáztatok. Senkit nem kívánok befolyásolni. Te pedig a kijelentő módban megfogalmazott baromságaiddal árasztod el a fórumot. Ha pedig visszaszólnak, akkor pedig köpködsz a padlóra. Aztán meg elnézést kérsz. Fura egy figura lehetsz. Nem a Paralimpiáról csúsztál le? Küzdjél, majd Rióba kijutsz. A nevezésedhez csatold hogy halmozottan hátrányos helyzetű vagy.

#549044 akpo7 Előzmény: #549013

Reggel betettem a stopot a meghuzas utan, ki is vagott 45-nel. Nekem mar nincs, de sztem nem is lesz.

#549028 macika Előzmény: #549027

"céljukat"

ezek a phylaxiás szövegek

annyira unalmasak, hihetetlen

de most komolyan? mikor nőttök már fel?

#549027 Trisz Előzmény: #549011

A kérdés sajnos jogos. Viszont akik tudják a választ, azok ha mondanának is valamit, akkor sem hinnék nekik.

Én most eldöntöttem, hogy nem kapkodok. Van egy olyan érzésem, hogy az árfolyamot most a közgyűlés alakítja. Ha el akarják venni a papírokat a kicsiktől, akkor ezt a rángatást kell csinálniuk. És folytatódik, ameddig a céljukat nem érik el. A másik lehetőség, hogy sima rally, akkor kidurran valahol. Viszont a rallynak kitömés a vége. Kitömésnek pedig ellentmond a mai kereskedés. Kitömést diszkrétebben szokták csinálni. Nem beöntésekkel. Persze én is csak találgatok.

visszavétel egy forinton…

#548903 Dr. ursi

visszavétel egy forinton múlott :o( :o) sebaj.

most csak 42-n van pufi.

átnyergeltem synire.

#548889 Lazaics Előzmény: #548887

Még mindig várom a kisrészvényesek jelentkezését a közgyűlés összehívásával kapcsolatban az l.viktor525@gmail.com e-mail címre!

Köszönöm!

#548856 macika Előzmény: #548855

sztem nem

talán az estmédia, phyl esetleg, ha az lesz a kövis rallys

ezeket érdemes talán figyelni

de ne feledd - junkik ezek mind!!!!

#548855 rbbj11 Előzmény: #548837

érdemes szted a mai zárót nem megvárva ebbe belevenni? Vagy még rázósabb kategória, mint estar?