Regisztráció Elfelejtett jelszó

Vegyünk együtt szigetet!

Re: nincs cím

#549012 BudFox Előzmény: #549006

nem, ezt valamiért nagyon olcsón akarják eladni, de csak telkek ha jól látom...250.000 dollár egy telek a szigeten.

meg van a telekhez bungaló - villa.

oda is van írva, low priced, only...stb.

#549006 Kriszti@n Előzmény: #548807

igen értem, de az eladási árat úgy értelmezem 250e usd/40 aces? vagy rosszul értelmeztem?

#548959 BudFox Előzmény: #548766

Na, ezen az oldalon , amit én már 5-6 éve alaposan áttanulmányoztam árultak ilyen szigeteket :

Cabbage Cay

Birds Cay

Skócia partjainál egy kis sziget, rajta 800 éves kőből készült vár, kastély -rom.

New York -i öböl től nem messze kis sziget az óceánban.

ha ezek már nincsenek fennt az oldalon akkor mégis csak van kereslet rájuk.

#548771 Kriszti@n Előzmény: #548763

ezt hivják befektetésnek:) budai? telek áron fijin szigetet venni nem rossz:) többet ér mint sorházat építeni itthon... hajóztatni a buta turistákat egész nap, este meg mehetnek zabálni a te éttermedbe, utána pedig alhatnak valamelyik bungallódban... beszállok ha benne van valaki(k) :)

#548765 Sumér harcos Előzmény: #548762

hát vmi kulipintyó csak kéne rá,nem?

akkor még a tartályos gázt is vitethetem,a primát:)nemtom,hogyan ropog a pálma a cserépkályhában,nemkéne,no,vhogy nincsen hozzá bizodalmam.

ha vesztek 1-et,megyek nyaralni,vagy telelni:)

nekem nemkéne sziget,sem…

#548753 Sumér harcos

nekem nemkéne sziget,semmilyen,francnak...

mehetnék füvetnyirni,rezsit fizetni,gondnokot fizetni,repülőjegyet venni,átszállni...lekésni...illetékelni,

ingatlanossal baxakodni....aztán idegrohamot kapni,hajót venni,kikötőt épiteni.....még a kutyámnak is utlevelet csináltatni...

brrrrrrrrrrr,kellene a ...:)