Jajjj de humorosak vagytok! :-) Nagy a jókedv! No de mire is, így a szabadesés közepén?Egyébként szólítsatok nyugodtan csak tapLÓnak, elvégre az illik legjobban hozzám ugye.
Jajjj de humorosak vagytok! :-) Nagy a jókedv! No de mire is, így a szabadesés közepén?Egyébként szólítsatok nyugodtan csak tapLÓnak, elvégre az illik legjobban hozzám ugye.
:-) Nem hinném, mivel úgy tudom a Lovakat lelövik ugye!? (bár ez az olvasás a Te szakterületed ugye).
:-))) Mondjuk akkor neked éppen jó is lesz, majd fizetsz neki 2016/C E-kaki kötvénnyel.., annyit tán megér, hogy személyesen figyelheti az ember a mestert munka közben....
Ez kb, olyan,mint a kicsi de puha )
Na megyek kölökkel sétálni,majd este kielemezzük a soxögeket)
Édes öcsém Csikó, a jó mesteremberre azonnal le kell csapni, bárhol látod! Vérmaci meggyőzött a képességeiről. Nem ért hozzá, de viszont qrva tétova.
:-)) Oszt akkor mi lenne ha VIP stockis lennék? Találkoztam én itt már olyan VIP -el, hogy inkább hagyjuk...
Majd ha hsz-enként utalod a fizetésem :)) Nehogy már miattam legyél VIP Stockis)
Azzé, mert nem annyira nyilt az a titok. Egyébként Te ne olvasgass, nálunk az nemértek doki hatásköre ugye! Te csak írjál vazzeg!
Meg illúzió. Ő leírta hogy nyílt titkok vannak,de én nem olvastam még egyik fórumon sem ilyesmit.
NA ja, oszt mindenki tudja a tutit! Mikor azt csak mi tudjuk ugye! ugye? :-)
Be van ragadva? Nem mondod... de csak egy kicsit (azzé remélem szárnyal majd a csillag :-)
Pf-et csak átfutom általában,a profik itt vannak a szakmaiban,bizos vannak pf-en is,de ott nagyon nehéz szűrni,rengeteg az új név...
Én már ebben sem vagyok biztos. Azért hogy ne tudjon aludni és izzadjon a bundája alatt. Különben is,be van ragadva,de ez maradjon köztünk. Hiába shortolom ma,sok a liba.
Az egyik azt mondja 1k-ig meg sem állunk, 700-on tartunk 2 nap pihit, a másik azt írja, hogy most levisszük 470-ig... Most ilyenkor mi van ?? :-)
Ez olyan lev lista, hogy csak a nagyon VIP klónok lehetnek rajta!
Minek a medvének fűtés ??? Nóórmális vagy Te?
Lev listás? :)