nem az átkötés után tette azt
jó mondta
ursi nem azt mondta hogy shortot nyitott equilor szórás után?
hogy is van ez a csődbe menés?
vajon milyen hosszú egy ilyen per?
megnéztem a cuccost, mert gyanús volt, én másra emlékeztem
16:39 kb 35K szórás
16:47 35K átkötés
16:55 hati nyitás 350
nem sok a különbség, csak annyi, hogy nem a kbc-s- pakkot szórta egyből az átkötés (kölcsön?) után.
hanem szórt és annyit vett a kbc-től
tisztelettel a gombszemű )))
"Azonban az E-On sem hagyja magát: a gázszolgáltató is pert indított, méghozzá az E-Star Energy volt hőszolgáltató vállalattal szemben, amiért az máig sem törlesztette az E-Onnál felhalmozott tartozását. Az E-On Románia által szolgáltatott információk szerint, a csődbe ment E-Star adósságai 5,6 millió lejre növekedtek."
olyan kajákat emlegetett hogy szerintem tutti jó szakács általában
Igaz!
De babot is biztos jól főz..))
Nem jelentettek róla tudomásom szerint.
Ki tudja mit variálnak. Csak furcsállom azért ezt a kettősséget részvény befektetés miközben hitelezni nem hitelezik. Vagy valami van a háttérben, vagy homokszem került a gépezetbe. :)
Ne is szerénykedj! Én is meghagyom azoknak akiknek okok is van rá ugye! Most lépek, mert megint sokat pofikázok, oszt a végén még kapom az ívet...
a lovakat szeretem.
nagyon szépek és nagyon okosak.
gyönyörű szemük van.
a macikat is szeretem, nekik olyan jópofa maciszemük van, olyan apró, közelülő, csillogó.
minden élőlényt szeretek.
kivéve persze egy-két rondább állatot, meg az emberek többségét.
Hááát, ha rendes f@szit keresel, akkor nem biztos :-) De ne búgjunk itt, mert a végén még megszólnak, oszt akkor mi lesz!
szerény ? ségi verseny ? én nem versenyzek. senkivel. nincs rá ingerenciám. ahogy itten sokaknak van (nem rád gondolok).
nem szeretem a versenyt.
sosem szerettem.
már gyerekként sem.
utáltam.
ahogy igazából a zenét se szeretem, pedig tudom azt mindenki szereti.
én a csendet szeretem.
imádom a csendet.
Ló és medve? Perverz. Bár jobb, mint a lódarázs.
szerénységi versenyt ma se nyerted meg :) Hátha holnap :)))
egyáltalán nem keresem.
lehet ez a baj ? :o)))
te lennél az ?
Ki evett nála bablevest? Persze remélem, utána nem töltötte ott az éjszakát! ( kizárólag a mellékhatások miatt ugye)