Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#547986 macika Előzmény: #547968

megnéztem a cuccost, mert gyanús volt, én másra emlékeztem

16:39 kb 35K szórás

16:47 35K átkötés

16:55 hati nyitás 350

nem sok a különbség, csak annyi, hogy nem a kbc-s- pakkot szórta egyből az átkötés (kölcsön?) után.

hanem szórt és annyit vett a kbc-től

tisztelettel a gombszemű )))

#547982 exmnbs1 Előzmény: #547979

"Azonban az E-On sem hagyja magát: a gázszolgáltató is pert indított, méghozzá az E-Star Energy volt hőszolgáltató vállalattal szemben, amiért az máig sem törlesztette az E-Onnál felhalmozott tartozását. Az E-On Románia által szolgáltatott információk szerint, a csődbe ment E-Star adósságai 5,6 millió lejre növekedtek."

Re: forgalom-emelkedés

#547974 banyaiz Előzmény: #547932

Nem jelentettek róla tudomásom szerint.

Ki tudja mit variálnak. Csak furcsállom azért ezt a kettősséget részvény befektetés miközben hitelezni nem hitelezik. Vagy valami van a háttérben, vagy homokszem került a gépezetbe. :)

#547971 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #547966

Ne is szerénykedj! Én is meghagyom azoknak akiknek okok is van rá ugye! Most lépek, mert megint sokat pofikázok, oszt a végén még kapom az ívet...

#547968 Dr. ursi Előzmény: #547965

a lovakat szeretem.

nagyon szépek és nagyon okosak.

gyönyörű szemük van.

a macikat is szeretem, nekik olyan jópofa maciszemük van, olyan apró, közelülő, csillogó.

minden élőlényt szeretek.

kivéve persze egy-két rondább állatot, meg az emberek többségét.

#547967 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #547961

Hááát, ha rendes f@szit keresel, akkor nem biztos :-) De ne búgjunk itt, mert a végén még megszólnak, oszt akkor mi lesz!

#547966 Dr. ursi Előzmény: #547964

szerény ? ségi verseny ? én nem versenyzek. senkivel. nincs rá ingerenciám. ahogy itten sokaknak van (nem rád gondolok).

nem szeretem a versenyt.

sosem szerettem.

már gyerekként sem.

utáltam.

ahogy igazából a zenét se szeretem, pedig tudom azt mindenki szereti.

én a csendet szeretem.

imádom a csendet.

#547960 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #547956

Ki evett nála bablevest? Persze remélem, utána nem töltötte ott az éjszakát! ( kizárólag a mellékhatások miatt ugye)