Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: G

#54964 Lovax Előzmény: #54927

Kitáraztam minden shortot kicsi nyerővel, most várok amíg irány lesz.

Pattogunk mint birkabogyó a betonkifutón...

#54963 kelvin Előzmény: #54939

Igen kipróbáltam úgy is, de nincs értelme (nekem nem hozott sokat, mert nehéz eltalálni hogy mikor dobd) akkora szívatás megy hogy hihetetlen

Tegyük fel nyitsz 1K longot és 1k shortot külön számlán és tegyük fel ugyanazon az árfolyamon

lemegy 200-ot napon belül shortot zárod ha tovább esik akkkor megszívtad, mert csak longod van már, ha nem zárod akkor buksz a longon és nyersz ugyan a shorton, de akkor is -os vagy mivel 200FT/konti (=400) (Kérdés, melyikről égeted a pénzt????)

Mindegy ha jobb kedvem lesz akkor biztos ismét kereskedek, de sok munkámat elvitt a néhány szívatós nap igaz pluszban vagyok, de rettentően idegesít, hogy azt csinálnak velünk amit akarnak. A józanész határán túl.

Tudom ez nem a dühi és a lelki szemetesláda topik, de gondoltam megosztom veletek a véleményem, hátha mást is érdekel és elgondolkodtat.

Henci ha OFF és akarod nyugodtam törölheted!!!!

#54939 Waszeitung Előzmény: #54925

Jogos,ott a pont,úgy lenne értelme max hogy tudsz hatishortot és longot is nyitni (PETI ben nem lehet)és így ki lehetne használni a párszáz pontokat is....bár gáz hogy ezt így kellene megoldani,amúgy télleg gáz a 250-700pont közti hatijáték,ez símán jó lenne eltenni...

#54927 Kissherceg Előzmény: #54925

megértelek, iszonyatos egy nagy rakás fos a hazai piac.... Kiszámíthatatlanná teszik... Nekem is vagyon....

#54925 kelvin Előzmény: #54892

Részemről a hati befejezve egy időre, legalábbis amíg nem kezdünk megint el esni őrülten.

Akkor talán, meguntam a KT játékot, meg azt hogy nem lehet rendesen stoppot beállítani, mert illikvid szar és átugor.

A napi 200 pont fel le mozgásról nem is beszélve, ami ha eltalálsz akkor jó, de ha nem akkor gebasz van és vagy dobod vagy tartod (ami megint csak fos)

Nem beszélve a stop helyéről, 100 pont kevés felette fáj

Erről ennyit. Ha esünk megint rendesen, akkor shortolok megint de most pihi

#54892 Kissherceg Előzmény: #54887

emelkedő törve, 200ig visszateswzt, 300felett fals.

a második emelkedő még nem, az 900 alatt kb.

#54824 BudFox Előzmény: #54810

neked lefagyott a géped..én meg nem gondoltam volna hogy onnatól fordulunk..E van

#54818 Kissherceg Előzmény: #54810

hatit egy kis emelkedő trendvonal tartja, ék visszateszt következhet, ami max 200pont.

Eddig minden scbe beleadtak.

#54810 Kissherceg Előzmény: #54799

azért 9700k forgalom szép ma... mol esett 1300pontot tegnap reggel óta, az nem elég ? :) otpt még mentik,,

#54799 Waszeitung Előzmény: #54776

Nem látom azt az erőt még a piacban lefelé ami felfelé megvolt,Oti nem akar esni,Molly támaszközelben,Ricsi kevés lesz az eséshez,kicsit visszaadtunk az emelkedésből de sztem felfelé megyünk,ha pedig esni akarunk akkor ráér az ember még beszállni....

#54776 Kissherceg Előzmény: #54767

Én még várok, de tervezem ráadást... 800pont esés pikkpakk :)kár a tegnapi gépfagyásért... :)

#54765 Waszeitung Előzmény: #54754

Vazzeg lehet a hétre abbahagyom a kereskedést,eszement ami itt megy....Amúgy lenne mit visszaadni a felülteljesítésből.