Lassan itt az dő, de az előzőnél is hirtelen elment 70k részvény... (ezentúl az egyik kölök sétáltatja majd nap közben...ha nincs ugye suliban). Bár én már este sem merem levenni a szemem az E-kakiról, ez vazzeg akkor is képes esni!
Lassan itt az dő, de az előzőnél is hirtelen elment 70k részvény... (ezentúl az egyik kölök sétáltatja majd nap közben...ha nincs ugye suliban). Bár én már este sem merem levenni a szemem az E-kakiról, ez vazzeg akkor is képes esni!
A neved magában hordozza a kérdésedre a választ.Menny és sétáltasd meg a blökit:-) szerintem most épp itt az ideje.
Hát Te ki vagy? Oszt miről hadoválsz, mert egy szavadat sem értem:-), Milyen gazda fűzött be milyen gazdát?
Dehogy nem! Két napig köpni-nyelni nem tudtak, oszt most kinyilt a csipájuk :-)
A piacon nem suttognak,nyílt titok,hogy a gazdád beakarta,picit be is fűzte a gazdát.Most ezért a húsos fazék messzebb került,nem neki,hanem nektek.!
már megint jön a sírás-rívás. exponenciálisan nőtt a klónok száma. háryjánosok is vannak-voltak. eladási jel,ti nem olvassátok a másik topikot? :_)))
Van benne valami, de szerencsére nekem nem küldött pü-t! Lesz itt még klónok háborúja! Egyébként ****a volt ez a nap, igazi ritkaság, ezért szép a tőzsde....
Vazzeg, Te vagy a trójai faklón, nem az a másik!
Azért adhatnál valami támpontot,mit suttognak a piacon? :-)
Itt vagyok na most lökd az infót,shortoljak vagy longoljak? :) Korán vettél vagy mi a pálya?
Isten mentsen,minden a te-ti döntésetek.Azért az elfogulatlan gondolkodás-döntés a legnyereségesebb.
Gyanúsítod klóntársunkat, miközben keményen dolgozik a felfelé irányon, hogy közben átver minket??
No, no ! nem bántani klón kollégát! Mondjuk, nekem nem küldött pü-t, szóval...
Szeva Grál-lovag.Te soha nem adod fel?Még mindig nem zártál? Most jön az újabb kőr? Persze természetesen pü ment-vagy jön?
No, mérleget csináltam, az E-kaki helyett is... oszt azzé két gomboc fagyi csak összejött lehet van az három is!
Láttam... No mind1, majd legközelebb tovább dumáljuk!
Már megírtam a szakmaiban,egyébként fingom sincs )
:-)))) Vazzeg, én most jöttem oszt mit látok!!! Mi történt itten?
No mi van a legvidámabb barakkal? Nagy a csönd)))