:)
Én nem írok cikkeket.
Ne haragudj Péter, nem akartalak megbántani. De egy bocsi cikket írhatnál, hogy tévedtél, más számokat néztél, vagy add vissza a papírkáidat :)
elég finom szavakat használtam, pedig sokkal jobban zavar, hogy van létjogosultsága ilyennek..
Kedves Bendegúz!
Elsősorban nem a kritikával van bajom, hanem stilussal!
Egyetértek. Én sem ülök valami túl jó papírban,de fészbúkot nem mertem venni,ugyanazon okok miatt,amiért cig pannóniát sem. Funda elemző barátunk nyomtatott formában állított ki magáról bizonyítványt,bár én nem zárom ki hogy fizetett hirdetés volt az egész cikk...
Kedves Szoldán Péter, alias Roberrttoo, ne vedd magadra nagyon! Illetve mégis. Nem értek a fundához, de józan paraszti ésszel is büdös volt a FB IPO. Hova mehetek oktatni?
a hülyeség minden ember joga, de ha cikket írsz és oktatsz az már mást jelent. Ez nem színvonal süllyedés, hogy szégyennek tartom ilyen emberek publikációit. Vélemény. A képesítéssel pedig éppen kitörölheted a segged, ahogy az alanyon látszik...
Ne haragudjatok, de a fórum szinvonala kezd süllyedni. Ez az emberke elég szép képesítést szerzett, nem ismerem se őt se titeket, de van egy érzésem ő többet tud a tőzsde világáról mint mi akik itt fórumozunk. Ha retardáltnak nevezed azzal nem őróla mondasz véleményt, hanem saját magadról már megbocsás.
Ja és akkor én is az vagyok, mert én is oda várom, még mindig, akkor is ha 10$-ra lemegy.
El se tudom képzelni, hogy én akkor mi vagyok a szemedbe:)
Peace:)
Amúgy a budacasht én is rühelem..
mi a baj a kö csög szóval? nem csúnya és nem is diszkriminatív...
Budacash , csak hogy nehogy félreérthető legyen:) add ide a pénzed **** csinálunk belőle többet, de ha nem az sem baj, a miénk meglesz :DDD na nem offolok továb...
ha ráérek belinkelem a leveleket:) kb 40telefont és ugyanennyi mailt kaptam...
gondolom full-ra vette magát a bevezetéskor, hisz 38-ért ingyen volt, ha 50 dolcsi a célár... :)))
azokat sikerült leráznom, de szégyen hallod komolyan.. és egyetemen oktat aki ekkora retardált..
Hamarosan csinálok Én is tőzsdetanfolyamot, ami arról fog szólni, hogy a többi miért szar és csak fele annyiba kerül :))
tipikus PR shit... engem (is) naponta hívott a Budacah(anitreklám), hogy kibocsátástól minimum 30% van benne... no comment...
Ez mekkora fundamentális guru lehet, hogy ilyeneket ír:
http://fundamentaliselemzes.com/2012/05/12/facebook-fumdamentalis-elemzese/
sírok, hogy még tanulta is, és akkora mesüge..
http://www.investidea.hu/oktato/10_szoldan_peter
Ilyenekkel csinálnak interjút és tartanak tanfolyamot..
http://www.mfor.hu/cikkek/Vegyunk_Facebookot_____50_dollarig_.html
nekem égő... ezért fizetnek az emberek pénzt..kész
2 napja kőkemény bull van :) 60% esés után visszajött 5%-ot :)
Szépen vissza is kapták, 19.20$, talán 20$ fölé is felmegy, de midnejár titt lesz október és főleg november, maikor jönnek a nagy pakkok.
Szerintem amúgy azt akarják, hogy felhúzzák 20 akár 25re, hogy legyen honnan szórni.
17,59
Ezt lekecsegtették tényleg elég rendesen