Regisztráció Elfelejtett jelszó

Facebook a parketten

Re: Moskovitz is adogat

#547441 Roberrtto Előzmény: #547322

Már miért lenne minden jó?

Nem láttál még olyat, hogy valami évekig zuhan aztán csődbe megy?

És hidd el, hogy facebook tényleg jó lesz, az valóban kérdés, hogy honnan, de az IPO ár főlé várom jóval, olyan 50$ körülre.

#547322 Kriszti@n Előzmény: #546253

értelmetlen amit hónapok óta hajtogatsz....a kérdés ,hogy honnan lesz jó... 5 usd-ről, 3-ról vagy 1ről. minden jó lesz, csak tudni kell az alján beszállni...ez a tőzsde lényege, tehát a felismerés,hogy jó lesz, helytálló, csak értelmetlen...

Bloomberg

#547289 Janicroft

Bloombergen most megy egy műsör róla, érdemes nézni aki érdeklődik a papír és Zuckerberg lépései után.

#546895 Roberrtto Előzmény: #546760

Én már eladtam, az alját találgatom éppen, de abban biztos vagyok, hogy ez nem estar, lesz itt csavar. Hasonló emelkedést várok felfelé mint most lefelé.

#546760 Bendeguz Előzmény: #546253

Nem késő eladni. Lásd e-star! Ugyanez a mentalitás uralkodott ott is. A FB szar.

#546334 Zotya32 Előzmény: #546255

szép eséssel nyitott... novemberre már 1 számjegyű lesz... a kicsik nem foghatnak sok pénzt... re: phylaxia tőkeemelés 2007 körül...

#546255 Fornit Előzmény: #546253

Mai 2-ik legaktívabb eddig. Tekintve h a spy az örök első nem gyenge.

#546253 Roberrtto Előzmény: #545691

18.27, több mint 4% zuhé.

Nem tudom mi lesz itt novemberben, de ha akarnak valami meg kell fogniuk az árfolyamot.

Továbbra is tartom, jó lesz ez jővőre!

#545691 BudFox Előzmény: #545689

szép....

ha meg jönnek a további részvény eladások , akkor tényleg lesz -30 % egy nap alatt...ennek vége...13 dollár, 10 alatt lehet egykönnyen.

Re: facebook-hülyítés

#545452 Zotya32 Előzmény: #545358

"világvégés".... kecsegtetős...

http://index.hu/tech/facebook/2012/08/29/facebook_halalnap/

"És a legrosszabb még hátravan: a novemberben esedékes halálnap, amikor 1,9 milliárd részvénynél jár le az a határidő, amíg a tulajdonosuk előre vállalta, hogy nem adja el a papírt. Az első ilyen napot 270 millió piacra kerülő plusz részvénnyel és szűk 10 százalékos árfolyameséssel megúszta a Facebook, de őszre muszáj lesz visszaszereznie a bizalmat."

ja, már volt, bocs. :) de sebaj, legalább szem előtt van :)

#545358 Roberrtto Előzmény: #545290

Esni fog, ez nem kérdés, novemberig csak speki esetleg, beleülni hetekre, hónapokra most nem szabad.

Amúgy jó kis összefoglaló van a cikkben arról, milyen irányba nyithat még a cég.

De a cikk is megemlíti az instagramot, akkor nem csak nekem tünt úgy, hogy kicsit sokat fizetett érte Zuckerberg.

Abban meg biztos vagyok, hogy most is vannak tanácsadói, nem ő hozza egyedül a döntéseket.

#543979 Roberrtto Előzmény: #543956

Hát nem tudom, szerintem ha fizetősé tennék annyi is lenne nekik.

Biztos előjönne egy másik közösségi oldal, vagy akár átmennének google+-ra.

Az emberek nagy része ilyen, nem szeret fizetni, sok online újság is megpróbálkozott fizetős tartalommal, nem jött be nekik.

A reklámból kell megélniük, itt ez van adva.

#543956 phiona Előzmény: #543790

A FB-t és a hasonló közösségi oldalakat a helyükön és előítéletmentesen kell kezelni sztem. Látni kell, h a fizikai elidegenedés folytatódik, home office, ha munkahely is: összezárva néhány kollégával. Közlekedés: kocsival v arctalan emberekkel. Barátok: mindenki agyonterhelt, hosszabb beszélgetések nehezen jönnek össze. Párkeresés: se a munkahely se a bulihely nem az igazi, mi lehet még? Erre jó a FB és a hasonlók, lehet felszínes de nem feltétlenül az, és h 1 eszközt ki hogy használ azért nem a szolgáltató felel ugye.

A FB félék közvetlen kapcsolatot teremtenek, hírt kapsz az ismerőseidről és a like sem ördögtől való :-) van h feltölt csodaszép természeti képeket, lájkolod mert tetszik, vmit adott, neki visszaigazolás öröm. V képet az új párjával, lájkolod ott nem a fotót hanem h örülsz h boldog, stb. Túlkapások persze vannak időben is de ez a felhasználó lelki problémája kompenzációs függése. A gyerekek kiszolgáltatását én is rosszul viselem, a net ugye mindent elment, szoktam kérdezni h mit mondasz a gyerekednek ha x év múlva számon kéri rajtad h milyen alapon szolgáltattad őt ki (pl h erekcióval és spriccelve pisilve született és ezt a fotót tették fel a nevével, humorosnak szánt képaláírással – konkrét példa). És a gyerekesek java gáz sztem, nem a tulajdonod tartozékod hanem szuverén, és sokat elmond h ez mennyire nem megy a felhasználóknak maguktól.

H mennyire vehetnek le, követhetnek: végülis minimális adatokkal is lehet regelni, de a felhasználók 1 része tényleg itt éli meg magát a legitimációját, és neki nem fáj ha tudnak róla, sőt igényli is h minél szélesebb körben látnivaló legyen a léte a fotói a posztjai a megosztásai a preferenciái. Baj-e ez? Annyiból igen h nem az úm „való életben” él, annyiból viszont nem, h a való életben így se úgyse élne és itt levezetődik az igény és a gőz. A tudomány is foglalkozik ezzel főleg még kísérleti stádiumban de eddig az látható h aki nem FB-ol ha ez nem lenne nem menne közösségi házakba ill nem nyitna más irányba a társadalom a kapcsolatai felé – inkább lefagyna. Ez a „jó vagy a képen” – „köszi drágám” pont kompatibilis a mai kommunikációs szintelbírással, h jöjjünk össze aztán zúdítsd a nyakamba a kukád én meg viszont – nem kell, ha meg összejövünk ugye 2 ilyen mondat elég kevés lenne.

Szal ez 1 felületes de egymásról tudó lehetőséget biztosít, kb azon a szinten ahogy ma az emberek egymásra kíváncsiak. „Mi van veled?” ezen a szinten lejön, és igen születhetnek új kapcsolatok is :-) Tudok többről ami itt jött össze ráírással, éshát Bendegúz az egyikben esküvő is lesz nemsokára :-) Merth a csajok se hülyék, és ahogy a pasik ők is játszmáznak, tesztelnek: „direkt olyanokat teszek ki de mindent likeol a hello kittyst is” mint lánykérési előzmény :-) És Ursinak asszem igaza van, ne becsüljük le a női princípiumot :-) Amúgy a csajozásodban semmi hiba nincs, keresel h találj, és találhatsz is, de arra ne építs h hótthülyékkel állsz szemben – valszeg aki érdemben tetszik eleve sem ez a kategória, és nem kamura hanem elfogadásra játszol ahogy látom……

Ursinak a szerelemben nincs igaza, ha szerelmes vagy az 1 olyan köd amiben a legtökéletesebbnek látod a másikat. Brad Pitt mehet a fenébe a rajzolt vonásaival merth ő (az Ő) mennyivel de mennyivel különb és imádom – ilyesmik :-) Nemh nekem csak ez jutott mert én is gyatravok hanem ellenkezőleg: enyém az univerzum ha ő az enyém és énvok a csúcs ha neki, az imádottnak kellek – hihetetlen energiák forrása a szerelem. Ffilozófiai alapja is van az egyesülésnek a biológiain túl de kb pont nem érdekel az elmélet mikor lángolsz, és nem is feltétlenül könnyen múlik el.

Nah eddig se volt off mert a felmerültekre reagáltam, de h absz on is legyen: egyetértek azokkal akik a net fizetőssé tételét vetítik előre. Nem úgy mint most, hanem az egyes felhasználásokhoz, ebben a FB is benne lehet pláne ha a reklámbevételek egyebek nem jönnek be. Akik függők ragasztottak fizetni fognak, kérdés persze h lesz-e 1 nemfizetős beetető jobb felületi konstrukciókat nyújtó konkurens – szal ez így annyiból tényleg 1 lufi h a felhasználóiból él és ha ők elhúznak bármilyen okból kiürülhet. Amíg azonban nincs érdemi konkurens és a népek is szívesen kommunikálnak így lehet ebben 1 erő, fejlesztési lehetőség, de mert itt minden uptodate nagyon figyelni kell sztem :-)

Re: bankolás

#543888 Spade Előzmény: #543884

jó hát tapiképernyőnél alap lenne a lockfeloldás automatikus ujjlenyomat azonosítással az egyszerú suhintás helyett, nem is értem miért nem alap ez az okos telőknál....ez simán kizárná az illetéktelen hozzáférést

Re: bankolás

#543884 Roberrtto Előzmény: #543874

A telefon ellopása ellen egyenlőre a kódokkal lehet védekezni, de ahogy terjedni fog az NFC úgy fognak kitalállni még biztonsági dolgokat.

Én amúgy továbbra se azt mondom, hogy ilyen lesz facebookon és azt se, hogy ez egyáltalán jó lenne és ahsznánák.

Ez csupán egy csepp a tengerből amire fel lehet használni a közösséget!

Ötletek pedig határtalanul vannak, ebben biztos vagyok!

bankolás

#543874 Spade

azért nem akkora f@szság ám a f@szbúkba kötni a bankolást, mert egy plusz identitást jelent amit szinte lehetetlen ellopni, persze egy két dolgot meg kell oldani hozzéá pl. mi van ha elemelik valakinek a telóját belentkezve de akkor is még ott vannak a külön belépési kódok, a bankoknak meg hatalmas előny a userröl ott fellelhető sok infó , szal sztem simán lehet belőle pénzt kaszálni...

Re: Facebook helyett :

#543867 Roberrtto Előzmény: #543851

Látod, tudsz Te magadtól is okos ötleteket:)

Ez is egy emgoldás lenne, de szvsz jobb lenne ha nem kártyázna face, meghagyná ezt a bankoknak. Másmilyen összefonódásra gondolok itt elsősorban. Hogy milyet azt ne kérdezd.