Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: EKB

#548506 Spade Előzmény: #548457

azt nemtom de amit mondanak egy nagy f@szság , azt látom h az egyetlen értelmes bandát a németeket is fejükkel lefele rángatják be a sz@ros gödörbe...

Re: EKB

#548428 banyaiz Előzmény: #548392

Az szivárgott, hogy kötvényvásárlást jelentenek be, de azzal a kitétellel, hogy amennyi kötvényt vásárolnak azt a pénzmennyiséget ki is vonják a gazdaságból egyidejűleg. Igaz e, és hogyan képzelik ezt megvalósítani talán holnap kiderül.

Re: Az azeri Állami Olajalap nem tervezi magyar állampapírok vásárlását

#548417 banyaiz Előzmény: #548385

Ez lehet, hogy így van, de az imf azt vetette fel, hogy túl sokan dolgoznak az állami szférában. Gondolom erre célzott Rogán . Én azért kértem borogatást a fejemre mert nehéz úgy javaslatokat tenni bármilyen gazdasági területen, hogy az ne érintse a gazd polt, és ezen keresztül a politikát. A pol beavatkozásra hozta fel példaként a bércsökkentést. Szóval R. Tóni jól megmondta a semmit, de azt legalább jó értelmetlenül.

Szokásos, semmi extra.:)

EKB

#548392 Spade

aszondja az EKB:

"Fontos, hogy a kötvényvásárlás nem számítana klasszikus pénznyomtatásnak."

.

mégis minek számítana??? a jegybank értékpapír vásárlása a legklasszikusabb pénzteremtés. Ez olyan mint hogyha a f@szomat csak 5 centire tolom be az nem számít dugásnak :)

#548385 prospero Előzmény: #548240

Ha állami szférában csökkennek a bérek, nem valószínű, hogy a versenyszféra béreket fog emelni és viszont.

#548240 banyaiz Előzmény: #548213

Nem nagyon akarom elemezni ezt a Rogán cikket de gondolom azért kiadáscsökkentés= bércsökkentés mert állami szféráról volt szó. De abban egyetértek mivel az egész nyilatkozat egy maszlag kár vele foglalkozni. Annyi infót le lehet belőle szűrni nem mostanában lesz imf egyezség, ha lesz egyáltalán valaha is, ezt meg tudtuk eddig is.

#548236 banyaiz Előzmény: #548213

Lupin úr véleményem szerint ön túl nagy jelentőséget tulajdonít ennek a kaukázusi témának. Annyi történt, hogy képlékeny ígéretekért, esetleges későbbi közös üzletekért, (amikre semmi garanciánk nincs, hogy meg is valósulnak) kínos diplomáciai botrányba keveredtünk.

Király amúgy is rendíthetetlen, tehát az ő tárgyalóereje akkor is igen nagy amikor cigány gyerekek potyognak az égből. Ez alap nála, ez a karizmája, hogy úgy mondjam. :)

#548213 Arsene Lupin Előzmény: #548195

Össze van keverve a kiadáscsökkentés a bércsökkentéssel. Az is lehet, hogy az újságíró keveri a politikát a gazdaságpolitikával.

Amúgy a kerály tárgyalóereje potenciálisan megnőtt az azeri ügy miatt. Anti is rögtön okosabb, bátrabb és szebb lett.

#547886 banyaiz Előzmény: #547879

Kerály mindig erős, Putyin poszter van a falán valószínűleg, szóval kemény. :)

Imf nélkül el tud evickélni még sokáig, (azeri történettől függetlenül) , persze ennek ára van, de ezt hajlandó megfizettetni az országgal. Kb ennyi.

Ez a részvényárfolyamok szempontjából nem jó hír szerintem.

#547879 Arsene Lupin Előzmény: #547878

Rally nem lesz, de hullámzó uptrend igen.

Tetszik, nem tetszik, a kerály most erősebb az IMF bunyóban, mint egy hete. Persze csak potenciálisan erősödött, de annyi elég shortzárások egyelőre nem kapkodó elkezdésére.

#547878 banyaiz Előzmény: #547865

Gondolja? Agyon vagyunk nyomva. Végre javulna velünk szemben a bizalom 20-30%-ot kellene ugrania buxnak 2-3 hét alatt vsz.

Amire azt mondanám, hogy valami vétel féleség, ha pl otp-t kitépnék 4500-ra vagy vmi hasonló. Visszaesett 3500 közelébe miközben külföldön dax marad 7 k közelben , amcsik is csúcs közelben. Tulajdonképpen a semmire esett vissza. Ma épp ellentétesen mozogtunk egy napot 0 forgalommal. Többi papírt nem is írom mert még komolytalanabb produkciót mutatnak.

#547865 Arsene Lupin Előzmény: #547449

A mai hazai emelkedés azt mutatja, hogy azért ott motoszkál a kisördög, hogy mi van, ha mégis...

#547651 Euroman Előzmény: #547590

hát ótvar egy potroha van....vidi meccsen kegyetlenül nézett ki...és a feje is kezd torzulni, coca-cola gyáravatáson készült róla egy-két "előnyös" kép...ja, és amúgy is gnóm volt....

Re: nincs cím

#547647 Arsene Lupin Előzmény: #547640

Én enyhén szólva nem vagyok a kerály híve, de próbálok objektív maradni. És hát jelenleg nincs más alternatíva. Olyan, mint a kantinosnő a laktanyában.

Re: nincs cím

#547640 Ibiza Előzmény: #547637

"Kicsit udvariasabbant" írhattad volna kicsit udvariasabban!..,)

sztem orbán jó taktikus jó tárgyaló..tény szokatlan..talán közel áll hozzám ez a mentalitás.. nagy cégekkel ha tárgyalok velem is előfordul.

lehet a fociból jön a zsiványság..aki kispályán focizott az tudja fontos a himi-humi..a finom zsugák a kis szivatások..a gyors észjárás.

amúgy el is húzok..véletlenül írtam ide..