Mondjuk az Árgépen 3ronggyal olcsóbb a monitor mint ami linket adtál.. de ha nem, hát nem :) értem, még ennél is jobb áron kellene ;-)
Mondjuk az Árgépen 3ronggyal olcsóbb a monitor mint ami linket adtál.. de ha nem, hát nem :) értem, még ennél is jobb áron kellene ;-)
vettél?
Legalább itt tartsunk össze ha már long és short pozikat másként - máskor is veszünk fel ...
:)
Itt van pár olcsó kereskedő, kérdezd meg őket: http://hardverapro.hu/aprok/hardver/monitorok/listaz.php
De most már azért legyen vége! Az egész banda neked keres monitort? :-D
37 2009.05.25 22:25 big-ebuy (Tag) Re: Tanácsot kérek
ki olcsót akar bármit megkap nálam garanciával számlával .....lehet írni
brain75 is foglalkozik pc-kel.
hát az árgép szerintem teljesen korrekt. Egyébként már filléres cucc körül vannak a monitorok. Árgép alatt max egy ezressel találhatsz, de addig a tőzsdén keresel 10rongyot ;-)
érdekes különben...
mindig idegenkedtem a tescótól...
pedig üzletfélként az egyik legnormálisabb partner (másodlagos kondi, fizetés, egyéb)..
nem vagyok egy tescós vásárló, ezért az újságot sem nézem...
aqua.hu szerintem nézd meg, jók az áraik.
Ezeket ismerem én nagyker áron szeretnék, nem bekeren, de ocsón :)
Eddig ez a legjobb ár:
ja...
ez az én formám... a napokban kell egy nagyobb összeget váltanom, erre a forintunk esik, józsi meg tescós újságot olvas... mi lesz itt????
hogy vagy?
meg van még a balatoni kúria???
Bedobták az üzletbe, átnéztem.
Miért?
SZiiiiiia!
Pont tegnap gondoltam rád, hogy rég láttalak! Mi van veled?
Érzed a vérszagot?
Nem szeretem a multik zsebét tömni, de köszi azért megnézem! :)
józsi, te tescos újságot nézegetsz???
Pont ma reggel néztem egy tescos ujságot, abban sok monitor volt hirdetne,azt hiszem hasonló méret is volt:))
Az lenne a kérdésem, hogy valaki kereskedik itt számítógépekkel, esetleg tudna nekem jóáron 23-24 colos monitort szerezni?
SAMSUNG 2333SW
vagy
SAMSUNG 2343BW
érdekelne!
De inkább az első!