Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

úgy látom még a blöfföl …

#547633 Ibiza

úgy látom még a blöfföl szó sem világos...ááá

Re: Az azeri Állami Olajalap nem tervezi magyar állampapírok vásárlását

#547600 banyaiz Előzmény: #547590

Nem biztosíték nélkül blöfföl. Mert nézzük meg azt az esetet ha nincs IMF megállapodás. Játssza ez a komédiát tovább. Idei évre nagyjából rendben van finanszírozásunk, vannak devizabetétek is a jegybankban állam részéről. Végső esetben még ott van az Mnyp csomag maradéka ami eladható.

Kérdés a világban , hogy alakulnak a dolgok.

Ha nagyon nagyon rosszul rákényszerülhet az Imf-re feltétel nélkül akár, de alakulhat ennél jobban is a világ akkor elbohóckodhat így még jó darabig.

Ha aközött kell választania, hogy politikailag szív 2014-ben , vagy mindenféle gazdasági kockázatot felvállal akkor a számomra eddigi munkássága alapján nem kérdés mit választ.

Nem annyira hülye mint amilyennek kinéz szövegei alapján vsz. Mert az botrányos. .)

Az más kérdés, hogy nem tetszik amit csinál.

#547590 Arsene Lupin Előzmény: #547583

Nem hiszem, hogy biztosíték nélkül ekkorát merne blöffölni. Kutyaütő dagadt focista, nem pedig blöffkirály pókerjátékos.

#547583 banyaiz Előzmény: #547563

Szerintem nem nyugodt, csak úgy tesz. Tudja, nem férne bele az erős vezető képbe amit sugározni akar, hogy ő nyugtalan holmi IMF-ek miatt. Határozott , erős, rendíthetetlen képet kell mutatnia olyan Putyin minta. Illetve ezt szeretné vsz.

Valamint a politikai sikert nem fogja feladni olyan apróságok miatt mint gazdasági vonatkozások.

Szóval ez egy kín lesz vsz.

#547563 Arsene Lupin Előzmény: #547529

Az azeriek fognak venni, legfeljebb másokon keresztül.

A kerály feltűnően nyugodt az őszi IMF tárgyalások ügyében. Két ok lehetséges:

a) síkhülye,

b) ígérvénye van valahonnan.

Re: nincs cím

#547377 banyaiz Előzmény: #547180

Azt nem lehet a szemére vetni, hogy nem lenne elég precíz, még fenőkövet is vett.

Annak idején kollégiumban volt két agyilag toppon lévő ember (valami tanulmányi gondjuk volt) iszonyat mód bepiáltak, vettek baltát a piacon és koleszszobájukban a berendezést nagyjából felaprították aztán lefeküdtek aludni. :) Azt nem tudom fenőkövet vettek e, nem hiszem ennyire alapos emberek lettek volna. Ők nem lettek volna jók barterezésre magyarok is voltak , nem is fejeztek le senkit. Kezdők voltak még. :)

#547340 Arsene Lupin Előzmény: #547338

Időnként kiszínezik a történeteket. Amúgy ha úgy történt volna, akkor nem csak a fejre irányultak volna az ütések.

#547338 Spade Előzmény: #547326

nemtom, urinate volt írva, de ön mint hobbi nőgyógyász valszeg jobban ismeri az orvosi szakkifejezéseket :)

#547326 Arsene Lupin Előzmény: #547309

Én megtaposásról hallottam. Az örményeknél úgy látszik ez nemzeti sport, most a magyar zászlót tapossák. Nem túl keresztényi cselekedet, pedig az egyházak, de maga szent Szili Katalin is azonnal lobogtatták a keresztény zászlót. Azt ugyan nem tudom, hogy miért, mert nem is volt kontextusban.

A 8 év, amit leült a pasas, járt neki, de egy magyar sztárügyvéd simán elsikálta volna dolgot egy-két év gyógykezeléssel. Csak hát akkor az orosz-örmény vonal volt erősebb.

Arról pedig nagy a kuss, hogy ki volt az az állat, aki ezeket egy kurzusba rakta.

#547309 Spade Előzmény: #547180

állítólag és ezt amerikai és nem magyar helyen olvastam h az örmény röhögve nyilvánosan lehugyozta az azeri zászlót, mondjuk ilyenért borsodban se ritka válasz egy balta csapás, de asszem a késelés egy közmegegyezéses minimum, hát még keletebbre...

#547182 Dr. ursi Előzmény: #547180

akkor ez nem hirt felind.

vagyis nem arra mutat h kiakadt mert húzták örik.

hanem előre megfontoltan lékelt.

kivi voltam számít -e még manapság a helyesírás :o)

#547180 Arsene Lupin Előzmény: #547165

súlytok --> sújtok.

Ritkán mennek az emberek baltával nyelvtanfolyamra. Kiment a városba és vett egyet. Fenőkövet is.

#547165 Dr. ursi Előzmény: #547163

de akkor nem lopódzok ... sztem. ha szakad a cérna akkor akkor súlytok amikor szakad.