Költő ló,na szépen vagyunk,libáról még hallottam,de lóról? Megyek a szakmaiba itt túl sok az állatság.
Költő ló,na szépen vagyunk,libáról még hallottam,de lóról? Megyek a szakmaiba itt túl sok az állatság.
Mit tömörülnek azok ott 568-on? Szerintük ma sikerül azt eladni? :-)
Tudom! A kérdés költői volt, viszont lehetséges, hogy most az emelkedést kéne végigvenni :-)
Végigvettem az esést,de az átlagom, az sz@r)
:-)))) S most, hogy érzed magad?
Oszt feltankoltad rendesen a gyorsnaszádot?? Nehogy nekem idő előtt kifoggyon a nafta!
Én 10k-nál mondtam a kollégámnak,hogy ingyen van,de ő arra várt h 8 legyen...12-nél kurvára okosnak éreztem magam :)
:-) Ingyén van még! Majd 700 felett meg bevásárolsz mi?
Mit sírtok itt? Irányba állt a gyorsnaszád,kicsit lassan fordult,de most egy darabig nem lehet megállítani. Shortokat zárni,lombard libák irány a tömőgép!
A másikon stock33 azt írja,hogy Ex-el ellentétben ért a könyveléshez... Ahhoz képest sokat beszél róla :-)
Én későn keletem,ilyen drágán meg már nem veszek :-)
jó reggelt!
látom a szakmai topikban a rv ár emelkedésével egyenesen arányosan nő a hisztis csajok hsz száma )
Mi van libuskáim, mindenki tömeti magát???
Megy a játék rendesen, oszt mi lesz a vége?
:DDD
Akkor nagy vagyonod lehetett még az arany időkben, ha ilyen beker árhoz képest min. ötödölés után is maradt annyi, hogy csak csipegetni lehet belőle ;)
Mivan? Mivan? Mivan? Még jó hogy osztom az észtet,mer van,küldd át nekem is a kacsa mit üzent! Kösz
Sok itt a vicces fiú,de ne feljtsétek hogy még mindig én vagyok itt a legnagyobb játékos.
Ti esetleg csipegethettek a morzsából,persze ezt nem bántásból írom,ez a tény.
pü ment
Miért ne? Megy a hülyülés,nem klónozzuk le egymást,ha meg mégis,családban marad ugye... Miért mi a gond? Van komoly is: Árutőzsde vegyes,Magyarország,KEG,stb totyikok. Ez meg ilyen,vidám... Sok az okos,itt van mindjárt ez a Tibi vagy kicsoda
Amúgy meg mi ez a konkord? Honnan szállt ez ide? Tel aviv airport? :))