Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#547381 macika Előzmény: #547380

itt azért kicsit más

ellenben igencsak felhígult már a tulajszerk.

con se véletlenül szórja - valakinek -

#547379 rbbj11 Előzmény: #547351

KÖSZ SZÉPEN, REMÉLEM MINDKETTEN JÓL JÖVÜNK KI EBBŐL AZ e-star ügyletből.De ahogy Lupin írja, valóban extrém sport

#547375 Protein Előzmény: #547361

Az ötven naposat átvitte már? Csak aztán érdemes foglalkozni vele technikailag szerintem.

#547373 cédrus Előzmény: #547364

Előre tudtam, hogy ha lesz is egyszer fordulat, az már a veszteseket nem fogja érinteni, csak a traderfajtátokat, nem jó látni a dolgot, ezt beismerem

#547366 Sly-- Előzmény: #547359

Kitörésben bővíteni kell, ez alap. Ha nem sikerült, akkor korrekcióban.

#547361 Sly-- Előzmény: #547351

Még annyit hozzátennék, hogy ha meglesz a hetes forduló, az emelkedés az októberi kötvénykifizetések környékéig kitarthat, nem véletlen vette ma az Equilor. A többit mindenki gondolja hozzá maga. Rések, betöltések, stopkiverések persze lehetnek.

Cédrus, ha lesz ilyen, a kedvedért be fogom írni.

#547356 cédrus Előzmény: #547351

Egyszer majd egyetlen vesztőt ragozgassál, ennyi volt a kérés, ami továbbra is él.

#547351 Sly-- Előzmény: #547303

Pontosan emlékszel, egy szóval sem írtam, hogy eladtam, mivel nem zárt 400 Ft alá. Azt is írtam, hogy 500 Ft feletti hetes gyertyát várok egy hetes fordulóhoz. A múlt héten nem lett meg, ezen a héten nagy valószínűséggel meglesz. Nem fogom ragozgatni a dolgokat, aki tőzsdézik, azt is tudnia kell, hogy mit kell tenni kitörésben. Drukkolok nagyon, olvastam a topikodban a dolgokat. Stop legyen jó helyen, nagy baj nem érhet.:-)

#547336 exmnbs1 Előzmény: #547332

"A 440, 70,51, 490 és 66-os számú lakótársulások képviselői a sajtót arról is tájékoztatták, hogy korábban, még az E-Star megjelenése előtt, társulásonként álltak szerződésben az E.On Gazzal. Az E-Star a megkérdezésük nélkül lépett közbe és vette át a szolgáltatást, illetve a közvetítést a fogyasztók és a gázszolgáltató között.

„Pontosan fizettük a gázszámlákat, mégis gáz nélkül maradtunk. Az E-Star elment, az E.On Gaz pedig nem áll szóba velünk.” – mondta az újságíróknak a gázvállalat székháza előtt az egyik lakó."