azok a vesztesek, akik több ezren eladták, még vissza is vehetik...
azok a vesztesek, akik több ezren eladták, még vissza is vehetik...
itt azért kicsit más
ellenben igencsak felhígult már a tulajszerk.
con se véletlenül szórja - valakinek -
Láttunk már tömést egy párat. Ne szaladjunk előre azzal a fordulattal.
KÖSZ SZÉPEN, REMÉLEM MINDKETTEN JÓL JÖVÜNK KI EBBŐL AZ e-star ügyletből.De ahogy Lupin írja, valóban extrém sport
Az ötven naposat átvitte már? Csak aztán érdemes foglalkozni vele technikailag szerintem.
Ha lesz egy vesztőd? Gondoltam, hogy idén még nem volt.
Előre tudtam, hogy ha lesz is egyszer fordulat, az már a veszteseket nem fogja érinteni, csak a traderfajtátokat, nem jó látni a dolgot, ezt beismerem
http://www.e-nepujsag.ro/op/article/se-meleg-víz-se-konyhai-gáz
"Megjegyezzük, hogy az E.ON az összes szerződésben vállalt kötelezettségének eleget tett az E-Star irányában, így szolgáltatóként jogában áll behajtani a vele szemben felhalmozott adósságokat – áll a közleményben."
Lényegtelen, a chart számít nekem. Lehet akár egyezség is.
Kitörésben bővíteni kell, ez alap. Ha nem sikerült, akkor korrekcióban.
Még annyit hozzátennék, hogy ha meglesz a hetes forduló, az emelkedés az októberi kötvénykifizetések környékéig kitarthat, nem véletlen vette ma az Equilor. A többit mindenki gondolja hozzá maga. Rések, betöltések, stopkiverések persze lehetnek.
Cédrus, ha lesz ilyen, a kedvedért be fogom írni.
Amúgy ha holnap is +15 lesz, akkor már most beírom, hogy reggel bővítettél
Egyszer majd egyetlen vesztőt ragozgassál, ennyi volt a kérés, ami továbbra is él.
már meg sávszélesítésről álmodik a nyomor odaát))))))))))
Pontosan emlékszel, egy szóval sem írtam, hogy eladtam, mivel nem zárt 400 Ft alá. Azt is írtam, hogy 500 Ft feletti hetes gyertyát várok egy hetes fordulóhoz. A múlt héten nem lett meg, ezen a héten nagy valószínűséggel meglesz. Nem fogom ragozgatni a dolgokat, aki tőzsdézik, azt is tudnia kell, hogy mit kell tenni kitörésben. Drukkolok nagyon, olvastam a topikodban a dolgokat. Stop legyen jó helyen, nagy baj nem érhet.:-)
"A 440, 70,51, 490 és 66-os számú lakótársulások képviselői a sajtót arról is tájékoztatták, hogy korábban, még az E-Star megjelenése előtt, társulásonként álltak szerződésben az E.On Gazzal. Az E-Star a megkérdezésük nélkül lépett közbe és vette át a szolgáltatást, illetve a közvetítést a fogyasztók és a gázszolgáltató között.
„Pontosan fizettük a gázszámlákat, mégis gáz nélkül maradtunk. Az E-Star elment, az E.On Gaz pedig nem áll szóba velünk.” – mondta az újságíróknak a gázvállalat székháza előtt az egyik lakó."