Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#547368 hosszhuszár Előzmény: #547358

Megveszel mondjuk egy ilyen mercit..bemész a márkakereskedésbe, letiltatod a másik kulcsot,ami nics meg, és rendelsz hozzá 1 újat...1-1,5 mil. olcsóbban, csak megéri....

#547341 KawaBazsy Előzmény: #547339

Touareg-nél az első tulaj a volt főnököm volt, ismerem, belőle kinézem. Mondta, h amikor vették, akkor vhova elrakták, oszt nem találja. A többi esetet nem tom. Nem egy járgányt vettem már egy kulccsal, pl a kisebb motort utoljára. Engem nem zavar..

#547339 Sumér harcos Előzmény: #547335

ezek azok a dolgok,melyeket soha nem kevernék el,két kulcsom van és szervizkönyvem,ilyet csak a mesében lehet elkeverni:)én soha nem venném meg...ez bizalmi kérdés:)max üzletre......de ott is ,ilyen auto maximalistának ,mint én ,nem lehet eladni....

ugyan a szkönyvet még csak elnézném,de a kulcsot,köszi:)

egyébként rohadt érdekes,hogy főleg merciben,rengeteg ismerős rohángászik 1 kulccsal....elkeverték,no de ilyen sokan...?

#547335 KawaBazsy Előzmény: #547328

Szkönyv a Saab-hoz sem volt, mégis tip-top volt. A Touareg-hez meg ugyanígy 1 kulcs volt, a másikat elkeverte a tulaj.. és? Én simán megvenném.. még occsóbban! :-)

#547328 Sumér harcos Előzmény: #547281

jó van hagyjad már.....szervizkönyv nincs,1 kulcs-az ilyen a kedvencem,mikor magamnak keresek autot:)

egyébként nekem ez a clk sorozat,sem nyitottban,sem kupéban soha......

plusz a kereklápás C,ami ezzel együtt futott kb. soha....annyira nem jönnekbe,hogy nagyon....

ami érdekes viszont,hogy a 2002-től ezzel párhuzamosan futott E-s szedán nagyon tetszik,viszont a legujabb E,nagyon nem...

#547327 KawaBazsy Előzmény: #547323

SLK az fos, neked nem való, német nyugdíjas mamiknak találták ki. Egyáltalán nem roadster, inkább egy miniatűr SL, vagyis egy luxus autó. Én az újabbikkal mentem. Nemhogy nem sportos, de KIKAPCSOLHATATLAN az elektronikája, magyarul azzal sosem fogsz bródszájdolni..

#547325 Kriszti@n Előzmény: #546565

szerintem az egyik legjobb mercim ami volt. E500 és 320CE volt,imádtam mindkettőt. sosem volt baja egyiknek sem( a G is tökéletes) , az w210, w211 csak szopás volt utána. a w221 szintén. nekem az új mercedes már nem autó, sok idő múlva próbálok csak ki másikat belőle,nálam leírta magát a cég...

#547323 Sumér harcos Előzmény: #546752

szó sincs róla,

igaz,nagy az ellenszél:)

de nem lenne könnyű a választás sem....e46 vs clk

még mx vs slk is képben van nálam:)

erre az slk -ra mindenki fujtat,nekem az összes széria tetszik...

ááá ilyen mondeo használtat nem vennék,(csak vmi jóárast,mint Józsi akart)akkor itt az enyém szinte ugyanez,minek cseréljem ki:)

én 10 éve találtam ilyen jóárast egy 2 év körüli G astra diesel kombiban...piaci alatt volt vagy 500-al akkor...

#546752 KawaBazsy Előzmény: #546737

Azé' azt is vegyük észre, h megnéztél 1-2 nyitott autót csak a feelingnek, most meg - gondolom feleség nyomására - megint puckos dízel kombikkal szemezgetsz.. :-))

#546746 Zotya32 Előzmény: #546737

"AZ ADATOK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, ÉRTÜK SEMMILYEN SZAVATOSSÁGOT NEM VÁLLALUNK-- A TÉVEDÉS, ELADÁS ÉS ELÍRÁS JOGA FENNTARTVA--A HÍRDETÉSBEN SZEREPLŐ ADATOK NEM MINŐSÜLNEK AJÁNLATTÉTELNEK--NYITVATARTÁSI IDŐN TÚL IS MEGTEKINTHETŐ, TELEFONOS EGYEZTETÉS UTÁN--CSERE ÉS KEDVEZŐ HITELLEHETŐSÉG"

korrekten leírják, hogy semmiért nem vállalnak felelősséget... még a hirdetést szövegéért sem...