:-) Majd estére rájönnek a szerencsétlen pf-es klónok! Azok a klónok egyébként valami rossz erőből vásárolhattak..
:-) Majd estére rájönnek a szerencsétlen pf-es klónok! Azok a klónok egyébként valami rossz erőből vásárolhattak..
Kevéske ez...
forgalomra nem lehet panasz
mondjuk az elég ijesztő,hogy pf en a sok klón fordulatot lát :)
Itt mindenki tudja a tutit! Bezzeg a szakmai totyikban, csak sötétben tapógatóznak :-)
neked küldött üzit a madár? most ő tudja a frankót vagy te? egyáltalán mi ez a papír dióhélyban?
szvsz ma verjük hsz számban a szakmai topikot,ne nyihorássz,mert még kiugrik a puffer :)
Leült a totyik.., hogy fogjuk így feldumálni 1k-ig első körben ugye! Kéne valami jó kamu hírt bedobni. (ami hihető, bár nekem ebből a fajtából most valahogy egy sem jut eszembe )
mittomén mi a jégkorszak,száncsá-vessé-ganyézzá ennyi a titok a többi dumaszínház :)
No, látszik, hogy paraszt vagy! :-) oszt még ezt sem tudod...
Olyan bróker izém nekem sosem volt, de majd felkérem macikát, elvégre spanok vagyunk vagy mi a fene!
az meg mi a tököm
Cseréld le a brókered.
:-) Egy percig sem felejtettem el...
Én azt hallotam, hogy egy "haladéktalanul és/vagy pillanatokon belül" begyűrűző mini jégkorszak érkezik...
Ne felejtsd el,ez egy klón topik :)
Ez az én dumám!
Há még jóhogy,nehogy má elbukjam a kaparós sorjegyes nyerőmet, a ló rúgja meg! :-)
Nem pontos. Ülj le Tibikém egyes.
:-) Biztos így van ahogy gágogod...
Szerintem jó lett a mérlegelés,és a mutatók javulni fognak. Hitel a zsebben,potyautasokat ki kell rázni és mehet fel. Utána a szakmaiban kielemzik hogy mi is volt az emelkedés oka