Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Arsene Lupin

Re: nincs cím

#547157 Dr. ursi Előzmény: #547151

akkor meg eccerű megbízás volt.

sima célszemély volt az örmény, akit azé kellett megölni, hogy valamire ezt a tényt még valakik felhasználhassák majd.,

#547156 Arsene Lupin Előzmény: #547150

"az 1,6 yard katonai felszerelés is gondolom csak mende-monda :)"

Az már látszik a műholdakról is.

#547154 Arsene Lupin Előzmény: #547149

"csak nem a zsidók intézték el ezt is idehaza ?"

Azt nem hiszem, de szerintem előbb tudtak az előkészületekről, mint az örmények.

#547150 Spade Előzmény: #547144

"Márciusi hír, rögtön cáfolták is."

.

persze cáfolták, nekünk még papírt is adtak :), az 1,6 yard katonai felszerelés is gondolom csak mende-monda :)

#547149 Dr. ursi Előzmény: #547144

csak nem a zsidók intézték el ezt is idehaza ? hogy elengedjék az azúrit ?ott meg elintézték h elengedjék szabadon.

sztem fletó van mögötte :o) ő zsírozta le, hogy vikinek ártson, persze őt nem érdekli h ezzel Mo-nak is ártott.

#547148 Dr. ursi Előzmény: #547147

akkor h ütötte agyon ? belopódzott a szobájába ? mert álmában lékelte meg a fejét.

sztem meg Mo-nak az egés…

#547143 Dr. ursi

sztem meg Mo-nak az egészhez annnyi köze van h itt történt a dolog, a gyilkosság.

azok tényleg hülyék voltak vagy előre megfontoltak akik egy csoportba sőt egy szobába rakták őket.

az egész mögött sokkal nagyobb hatalmak megállapodásai vannak.

nekünk csak leosztották a lapot h akkor adjuk ki.

Re: borsodi Lichtenstein

#547134 Spade Előzmény: #546778

"Israel has been granted access to air bases in Azerbaijan on Iran's northern border, Foreign Policy reported Wednesday, quoting senior U.S. diplomats and military intelligence officials.

"The Israelis have bought an airfield," a senior U.S. administration official told Foreign Policy's Mark Perry, "and the airfield is called Azerbaijan."

According to the report, U.S. intelligence officials are worried that Israel's military involvement in Azerbaijan would make it more difficult for the U.S. to reduce Israeli-Iranian tensions. Apparently now, military planners must prepare for a war scenario that would also involve the Caucasus. "

http://www.haaretz.com

.

Na igen jön az IMF...

Re: Bekerültünk a nemzetközi hírekbe - Obama is megszólalt

#546963 banyaiz Előzmény: #546869

Még átfordíthatjuk nyerőbe.

Pl kezdésnek előnyös lenne az ország számára, ha Viktort és néhány hűséges vazallusát a teljesség igénye nélkül Petikét, Lézerkét, és két szemével kétfelé néző Gyurikát kiadnánk az örményeknek. Ez jó barter lenne az országnak. :)

#546889 macika Előzmény: #546888

ja azon röhögtem hogyan szenvedtek vele egész nap hogy legyen forgalom is)

de gondolom dobtad a végén, nehogy bolha menjen a csíkjaid közé

a szuper kt-ra

nem mellesleg a dbk.de részvényem meg 4,8% emelkedett lazán eddig 25%

otp?

#546888 Ibiza Előzmény: #546887

nem alszol medvecsek..mit szólsz a havi záráshoz :)de ne itt offoljunk..

#546885 Ibiza Előzmény: #546881

mert az agyad így működik..Magyarország topikba összeszedtem pár dolgot..

Azerbajdzsán az ENSz biztonsági tanácsának ideiglenes tagja..minket is lekőröztek..mert mi is pályáztunk..tehát megbízható ország..államformálya köztársaság..

a csoportos vonyításon kívül lehet érvelni..annak van sportértéke..a többi az duma.

#546881 cédrus Előzmény: #546876

jelentkezzél már egyszer szólásra Orbán ellen is...ez így nagyon úgy tűnik, szimpla pártszimpátia...hiába a sok pont...meg a sok nyerő arany-trade...

#546876 Ibiza Előzmény: #546860

:) úgy sem értik.. nekik az kell orbán már megint beégett..

hörcsög agyuk alapján nekik teljesen normális a kettős mérce..és az usa vagy moszkva raportra hívhatja a kicsit..

Azerbajdzsán és Örményország sztem semmilyen olyan nemzetközi listán nincs rajta ami alapján nemzetközi szerződések ENSz vagy ET rendelkezések ne vonatkoznának rájuk.

Ha még is szankcionálnánk őket akkor jogosan fordulhatnának nemzetközi szervezetekhez.

igen kb ezeket írtam amiket te amik alapján usa a pofáját befoghatná..

usa megszállta iraqot utána bezsarolta ENSz-t nem fizeti be a tagdíjat ha nem szavazzák meg utólag..utólag lett nemzetközi ügy..