Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Bekerültünk a nemzetközi hírekbe - Obama is megszólalt

#546869 Arsene Lupin Előzmény: #546864

"Várjuk ki mit nyerünk a történeten , eddig erősen bukta nekünk vsz."

Én nem így látom.

#546867 Arsene Lupin Előzmény: #546864

Az örmények végig provokálták az azerit. Igazságosabb ítélet figyelembe vette volna a provokálást és a post-war szimptómákat is.

#546866 macika Előzmény: #546858

Örmény-azeri kiberháború robbant ki

Internetháború bontakozott ki örmény és azeri számítógépes kalózok között Ramil Safarov kiadása kapcsán.

Tegnap késő délután azeri elnöki hivatal weboldala és számos más azeri honlap nem működött az örmény hackerek támadásai miatt. Mára virradóra is elérhetetlen volt több azeri hírportál, és továbbra sem lehetett megnyitni a bakui elnöki hivatal honlapját

#546864 banyaiz Előzmény: #546860

Jójó, mondjuk a gleiwitzi rádióállomás körüli akcióhoz hasonlítom , egészen kulturált európai megoldás volt. Minden csak viszonyítás kérdése. :)

Fene tudja azért baltával lefejezte az alvó örményt. Ez nem életfogyt akkor mi?

Várjuk ki mit nyerünk a történeten , eddig erősen bukta nekünk vsz.

#546860 Arsene Lupin Előzmény: #546847

Miért égnénk szénné? Szénné égett Hillary és Angela, amikor konzumnők módjára udvaroltak a kínaiaknak (igen finoman fogalmaztam), szemet hunyva Tibet és az emberi jogok felett? Szénné éget az USA az iraki háború, Quantanamo és az európai kínzóközpontok miatt?

Amúgy én az életfogytiglani ítéletet is igazságtalannak tartottam az ügyben. Erős orosz-örmény nyomás lehetett a szoci kormányon.

Amúgy függetlenül attól, hogy lesz-e ellentételezés, az azeri pasas szerintem leülte, amit kell. A felháborodottak valahogy nem gondolnak bele a gyilkosság előzményeibe.

#546858 banyaiz Előzmény: #546856

Csak nem. Max egy szerény helyi jellegű néhány éves háborút. :)

#546857 macika Előzmény: #546856

Megújítja a fegyveres erők haditechnikai eszközeit

Azerbajdzsán Izraeltől egy milliárd 600 millió dollár értékű katonai felszerelést vett.

A területeinek 20 százaléka örmény megszállás alatt lévő Azerbajdzsán megújítja a fegyveres erők haditechnikai eszközeit.

Ennek keretében Azerbajdzsán Izraeltől egy milliárd 600 millió dolláros katonai felszerelést vett.

A 2011-ben aláírt egyezmény ismeretében Izrael egy darab "barack - 8" típusú rakétaszisztémát és 75 rakétát adott el Azerbajdzsánnak.

Törökország, Oroszország, az Amerikai Egyesült Államok és Dél-Afrika is katonai együttműködési egyezményt kötött Azerbajdzsánnal.

2012 03 28 ¦

#546856 macika Előzmény: #546847

kirobbantjuk a 3. világégést? )

#546847 banyaiz Előzmény: #546724

Lobogtatjuk a papírunkat, kissé ugyan szénné égtünk így is a történetben, de legalább van papírunk róla. :)

Már csak az a kérdés , hogy egyéb ügyekben ellentételezik e ezt nekünk kaukázusi "testvéreink" . Vsz nem.

Re: borsodi Lichtenstein

#546783 Arsene Lupin Előzmény: #546782

"A konspirációs elméletei meg nem nekem valók"

Akkor ne foglalkozzon politikával. Ha a hazai örmények tudtak a dologról, akkor az összes budapesti nagykövetség is.

#546782 nemértem Előzmény: #546781

Túlléptünk már ezen, azt hittem tud róla, legalábbis a válaszaiból azt véltem leszűrni.

A konspirációs elméletei meg nem nekem valók, kissé " Bástya elvtárs" korát idézik.

#546781 Arsene Lupin Előzmény: #546779

Keveri a nacionalizmust az ország önálló politikájával. Most egy önálló lépés történt, mindenféle nacionalista beütés nélkül.Igaz, nem kértünk engedélyt a nagyhatalmaktól, de biztos lehet abban, hogy tudtak az előkészületekről, ahogyan az itthoni örmények is.

http://nol.hu/belfold/a_kormany_nem_hallgatta_meg_a_magyarorszagi_ormenyeket

Ha nagyon akartak volna, közbeléphettek volna. Működnek a szolgálatok mindenhol.

#546779 nemértem Előzmény: #546777

Szintén javasolnám! Nacionalizmus: szívás-szívás-szívás!!!! területek visszaszerzése : vér-vér-vér- a vége szívás

Ott rekedteknek az összes handabandázás : kiszolgáltatottság, megalázás, kényszerű nemzeti identitás vesztés, szívás!

Nem egy könyvet olvasunk?

Első világháború- Trianon- , második világháború- visszacsatolás, Bácska vérengzés - szörnyű megtorlás- háború vesztés- elcsatolás- orosz megszállás , stb.

Az anyjukba verték volna a nacionalista "kemény "töküket, akik ennyi felesleges szenvedést okoztak ennek a népnek!

#546774 nemértem Előzmény: #546770

"Mulya országot pillanatok alatt szétkapnak a szomszédok. "

Ki kapna szét azért, mert nem agyatlan agresszív politikát folytatnánk?

Az elmúlt években valamelyik dolmányos Magyarkodó féreg megszólalt, / a biztonságos otthonából/ a határon túli Magyarokon rögtön rúgtak egyet.

Miről beszélünk?

Most meg még jobban köpködnek bennünket. Mit gondol , mi jön át egy átlag polgárnak a széles világon? Ja , azok a Magyarok, akik pénzért eladták a becsületüket?!

Nem beszélve arról, hogy ezek után próbáljuk a manat-ot elfogadni! Totális bizonyíték lenne a világ szemében a becstelenségre!

Manat ugrott, becsület ugrott, tényleg ez a kemény pöcsűség? Ez sötétség, nemzet rombolás.