Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Bekerültünk a nemzetközi hírekbe - Obama is megszólalt

#546632 banyaiz Előzmény: #546626

Egy dolog az üzlet, és egy másik baltás gyilkosokkal gesztust gyakorolni. Persze nem példa nélküli biztos. Ez van.

Ezeket én is hallom olvasom, hogy gáz, és kötvénybiznisz, csak mi lesz ezekből arra vagyok kíváncsi mi realizálódik belőle amiért ilyen "gesztusokat" teszünk.

#546631 Arsene Lupin Előzmény: #546624

Az oroszoktól független gázbehozatal élet-halál kérdés. Az azeriak esetleges kötvényvásárlása is időnyerés az EU/IMF tárgyalások során.

A kutyába való lemenés jó kérdés. Angela és Hillay mibe ment le, amikor barna nyelvvel jöttek haza Kínából kéregető koldus útjukról? Az emberi jogok és Tibet valahogy nem került szóba.

#546629 banyaiz Előzmény: #546620

Ha már ilyen kutyálkodásra adjuk magunkat. akkor legalább kötöttük volna ki azt feltételnek , hogy 2 évig legalább ott is börtönben kell maradjon, utána meg szép csendben engedjék el ha akarják.

Erre ahogy odakerül mint a véres kardot körbehordozzák, és előléptetik hadnagyból őrnaggyá, nemzeti hős. A balhé meg rajtunk csapódik le, mert az azerieknek tök mindegy, mondjuk nekik is lassan amilyen nívón mozgunk. :)

Ha már mindenképp üzlet akkor ennél egy picit szolídabban , diszkrétebben.

Gondolom, hogy figyelnek most jobban az örményekre nehogy vmit műveljenek itt nálunk viszonzásul.

#546628 lagwagoner Előzmény: #546624

Az azeriekkel?

HUN kötvényt vesznek.....meg valami gáz bizniszt is hallottam...

#546627 lagwagoner Előzmény: #546625

Kollégámat egy török rokonnak nevezte :-) akiket mi hívtunk be anno segítségül a Habsburgok ellen...

#546626 lagwagoner Előzmény: #546621

barátai nincsenek, de elvi társai akadnak, kifejlődnek, szóval a módi terjed. Amúgy a keleti kuncsorgás Merkelnek is megy....

Amúgy a keleti seggek látogatása kollektív égés lesz mindegyik nemzetnek. Ők sem hülyék és van nekik is elég bajuk (Kína: 300 M szegény lázadhat fel, van baja a párnak is elég, gazdasági előrejelzések siralmasak), inkább megvárják az EUbudi összedőlését és töredék áron vásárolnak be az eszközökből.

#546625 Arsene Lupin Előzmény: #546619

"ha még a törökökkel is jóban leszünk"

Jóban vagyunk és leszünk. Ők a kapu a muzulmán országok felé.

#546624 banyaiz Előzmény: #546619

Nem tudom mi lehet az a bomba üzlet a háttérben amiért megint le kellett mennünk kutyába.

#546622 lagwagoner Előzmény: #546616

Ja Franciaország is egy pimpósabb palacsinta az államadósságával, és sajna Merkellnek van még egy éve, úgyhogy addig meg kell tartani a budit,melyet az új nemzeti m.elnökök már nem akarnak tartani neki az EU-ban, mindenki a saját desszertjével van elfoglalva, nem akarnak nagyon már kollektivizálni.

#546621 banyaiz Előzmény: #546618

Ez igaz, csak kik a "barátaink" kikkel vallunk azonos elveket az IMF-el , EU-val , USA-val, Nato-val , vagy a kaukázusiakkal? Kikkel haverkodunk?

Jó, hogy Oszama Bin Ladent már lelőttték, király még őt is megkeresné egy üzleti ajánlattal, ha reménykedik néhány eur-ban.

Gyűjtögesse inkább ő is az üres sörösdobozokat, ahogy most Mo topikban írtam, néhány milliárdot összeszed még lehet belőle devizakötvényt is jegyezni. :)

#546620 Arsene Lupin Előzmény: #546614

Biztos vagyok benne, hogy megfelelő szervek odafigyelnek a dologra.

Amúgy a "spontán" örmény felháborodás is központilag szervezettnek tűnt.

#546619 lagwagoner Előzmény: #546614

Amúgy most hallottam a TV-ben hogy kb 10 M (!) örmény él világszerte (Örményországban kb. 3M), befolyásuk van és nem felejtenek. Na ha még a törökökkel is jóban leszünk, majd megnézhetjük az örmény-magyar viszonyt.

#546618 Arsene Lupin Előzmény: #546611

"Ha már eladtuk magunkat"

A NATO-nak is eladtuk magunkat. Különben mi a szent sz*rt keresünk Afganisztánban, ahol már meghalt néhány katona.

#546616 lagwagoner Előzmény: #546612

Hidd el a nyugatiak tartanak a fertőzésveszélytől (nem ez a legfőbb dolog amivel foglalkoznak, de nem nézik jó szemmel). A lengyelek elég jó kapcsolatot ápolnak Kínával

http://hvg.hu/gazdasag/20120831_zloty_juan_atvalthatosag a keletiek meg szívesen nyitnak Európára és K-EU erre vevő (hogy nem önzetlenek az érdekek, az persze tiszta ügy), és hidd el, hogy ha KK-EU valóban ráeszmél, hogy nem kell benyalni a fiskális-bankfelügyeleti uniót, hanem kialakít kapcsolatot olyannak, akik nem szólnak bele a költségvetésükbe, az fricska lesz Merkeléknek és lőttek a szoros integrációs céloknak. És dominó elven senki nem kér a szaros palacsintákból (Hollandok is ódzkodnak, most lesznek ott választások ott is sok múlik ki nyer).

Marad NO-FRO meg sok szaros palacsintás ország.....

De summázva: Inkább egy ilyen helyzetet bevállalnak az országok, mint szuverenitásukat feladják... (a viktor alkatúak)

#546615 Arsene Lupin Előzmény: #546610

1. Jelen esetben nem sértettünk nemzetközi jogot.

2. Nem sározzuk be az uniót, de nyilván

jelzésértékű volt a lépés az EU/IMF tárgyalások előtt.

3. Az USA energiafüggősége miatt háborúkat indít, és antidemokratikus arab országokat támogat. Úgyhogy nem kell onnan a hegyi beszéd.

#546614 banyaiz Előzmény: #546584

Ezekre a kilövési engedélyekre visszatérve még, ha a királyunk ha kell ha nem bozótharcokba kezd, még a végén egyszer valóban megadják rá a kilövési engedélyt. De nem politikailag, hanem szó szerint értelmezve.

Megnézném mondjuk azt az értelmes fejét ha véletlenül egy-két örmény öngyilkos merénylő felrobbantaná magát Mo-n az ügy következtében mondjuk a metrón vagy hasonló.

#546612 lagwagoner Előzmény: #546606

" Semmilyen érdek hatására nem tartom jónak, hogy egy gyilkost szabadon engedjenek. "

Nem szeretnék én sem párhuzamot vonni, de az ír gázolóval hasonló a helyzet lényegét tekintve.

http://index.hu/belfold/2012/06/28/strasbourgig_is_elmegy_az_ir_gazolo_aldozatainak_apja/

"...arra nincs meg az ír törvényi lehetőség, hogy Tobin magyarországi ítéletét Írországban töltse le."

Szóval uniós gyilkos szabadon élhet, akkor az azeri nem? Szerintem mindkét dolog helytelen, de ez is benne lehet a dologban, rejtve. Kerályi üzenet (fricska) az EU-nak.

Szándékos nem szándékos, ez nem lényeg abban a tekintetben, hogy elég lekezelően, képünkbe köpve kezelte az ír bíróság ezt az ügyet (magyarul ezt egy itthoni bíróságnak kell lefolytatni, ahogy le is lett, de az írek "ki falum béli" elven vették a dolgot). Valóban viktori taktika lesz, hogy fel fogja hántorgatni (hiánycél, államadósság, nemzetközi eljárások) az EU-nak, hogy hogy is van ez a diszkrimináció egyes országokkal?

És ahogy Lupin Úr említette jó múltkorában, az EU/világ ügyel arra, hogy tényleg ne legyen Viktorból mártír, mert az elindíthat sok folyamatot (kedvet kapnak mások is az ellenforradalmárkodásokkal), amire nincs kapacitása a szervezeteknek.

Sok kis góc pont sokra megy: Szklovákok kritizálják az EUR-t, és a görög mentőcsomagot (finnek is). Írország, Lengyelországnak nem tetszik a merkeli fiskális unió, közös bankfelügyelet. Romániában is fészkelődnek...

Sok helyen van füstölgés....

#546611 banyaiz Előzmény: #546584

Nekem kb annyi csapódik le, hogy Viktor megint szaros gumicsizmában ment a királyi bankettra. Azol fintorognak a vendégek, ő nem igazán érti neki ez természetes.

Ennyi a summázata az ügynek.

Nélkülöz mindenféle diplomáciai finomságot, és stílust ahogy azt már megszokhattuk egyéb viselt dolgaiban, ráadásul értelme is csekély a dolognak vsz, ahogy azt már megszokhattuk.

Ha már eladtuk magunkat már csak az érdekel tényleg lejegyeznek e azeriak néhány milliárd eur magyar kötvényt.

#546610 Ricsi Előzmény: #546609

Látom, nem akarja elfogadni (nem megértenit írtam, mert ennél többre tartom). Azt csinálunk önállóan, amit akarunk, csak akkor ki kell lépni az unióból és a nato-ból. Mert mi hadat üzenhetünk az USA-nak, csak hülyén jönne ki, mert egy seregben vagyunk. És csinálhatunk háborút is két ország között (mert én látom esélyét, hogy kiújul a háború), csak ezzel ne sározzuk be az uniót. Ez ennyire egyszerű szerintem...