Akkor jöhet a nagy kérdés : USA vajon nekünk figurázik ? :D +1 % on voltak zárásunkor...
Börni már nézi Budapestet élőben..be van kötve neki még a pulpitus alá is tuti :D
Akkor jöhet a nagy kérdés : USA vajon nekünk figurázik ? :D +1 % on voltak zárásunkor...
Börni már nézi Budapestet élőben..be van kötve neki még a pulpitus alá is tuti :D
a havi zárót rendesen beállították, ismét európa éllovasai között a bux +1,14% agyam eldobom
mindegy......mivel nincs sok kontraktus, nem ér nagy meglepetés.
akkor lássuk a záró szakaszt.
remélem nem bánom meg hogy visszanyittattam valamennyi shortot....sss
M1-en a sporthírek :D:D:D:D tuti mutatják a Vidit :)
nemzetközileg meg fogalmam sincs :):):)
"Az agresszív jegybanki beavatkozás (quantitative easing) költségei kezelhetők, arról nem beszélve, hogy a korábbi tapasztalatok azt mutatták, hogy mindez kedvező hatással van a gazdaságra"
Ergo xarunk rá hogy elinfláljuk a zsét,a lényeg hogy a tőzsde pörögjön...szép volt Emese!
De ha kedvező a gazdaság megítélése akkor miért kell beavatkozni? Követhetetlen a kis kopasz gondolatmenete :D
Te, Borska, én... mindenki szívott ma 20 percben :S
Szerk: promt változatlan :)) kt ingázik 150-300 között :)
felhúzzák újra..azthiszem....aztán meglátjuk hogy hova megy.
eladtam longom.. 600alatt visszaveszem..
gekko..SC kerekedett
reggel beraktam vételt 500hoz..hívtak el kellett mennem..visszavontam.. teljesült volna..
már 170pont lenne rajta..
Ha kell lépni fog a FED mondta már vagy ezerszer Börni, de a délelőtti EKB bejelentés miatt még felhúzzák újra a piacokat szerintem.
nyugi Bud,nem lefutott ez,amilyen kapkodás van lehet ez feljebb is húzzák,sokszor szopatott már be ilyen mozgás..... :(
mindenkit kistoppoltak ma ? vagy erre játszottak....vagy megy a mutyi, vagy nagyon megszívjuk hétfőre :DD
wazze, brókernek kellett gyorsan telefonálni hogy nyissa vissza a shortokat...17.600 on volt egy nagy pakk...gyorsan beleadtunk...huh...kemény menet volt / lesz ez.