Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#546211 Waszeitung Előzmény: #546192

Pletykának jó...csak elég szigorú kitétel hozzá az éjemef megállapodás,szval ez megint a nesze semmi,fogd meg jól!

engem kiszórt a stop sh…

#546171 Borska

engem kiszórt a stop

short zárva 17800 --- 17650 +150 pont

nem tudom,mikor hogy kéne visszaszálni,délután kiderül

ma hóvégi zárások is les…

#546155 TROPHEUS

ma hóvégi zárások is lesznek ,a két nagyot még fentebb fogják rángatni szerintem

tipp 3600,16600

fd

#546102 Waszeitung

Még jó hogy írtam tegnap hogy csak Rg-t ütötték támaszra,majd megpattintják...így csináltunk egy falsletörést eddig...

Re: fg

#546101 BudFox Előzmény: #546080

Egyértelmű hogy csak az időhúzás megy IMF ügyben. Egyébként Orbán Viktor nagyon ügyesen csinálja....

meg kell nyugtatni a piacokat, ezért kell az IMF tárgyalás, illetve azonnali hitel keret, viszont azt se akarják hogy a zsidók belepofázzanak mindenbe.

nem tudom ki a fő taktikus a kormányon belül, de le a kalappal előtte...

ha olyan lenne Orbán mint a Gyurcsány, vagy a Bajnai, aki a külföldiek bábja volt tulajdonképpen, már minden megszorítást a kisemberekre, ránk hárított volna....fejet kell hajtani a kormány előtt, mert a mi javunkat szolgálja nem a külföldiekét.

Re: fg

#546088 Waszeitung Előzmény: #546086

Csak kicsit befogta a barna szín a gatyeszt a hatinál akkor az erölködés! :D

De már itt is a hős Molly ami eddig senkinek sem kellett...

fg

#546080 Waszeitung

"Orbán Viktor ragaszkodik a jegybank megadóztatásához annak ellenére, hogy az EU/IMF-páros feltételéül szabta a tárgyalások folytatásához annak megszüntetését - írta az origo saját értesüléseire hivatkozva."

Lassan egy éve hogy felmerült az imf hitel és gyakorlatilag semmi nem történt! :D

Kb ilyen bejelentést várok este is..

Re: Ma is sügér forgalom lesz a BET-en!

#546069 Borska Előzmény: #546063

atyaéééég :) milyen oldal ez :) a sok bába közt elvész a gyerek :)

...van ezen még mit finomítani az ötletgazdának :)

Re: nincs cím

#546066 Borska Előzmény: #546058

szerintem semmi :) mindenki guggolva,ugrásra készen várja,tán pont ezért az ég-világon semmi fontos nem fog történni,gondolom megrángatják föl-le a dolgokat, és a vége az lesz hogy a hir elötti szint körül stabilizálódik a dolog,hétfőn kinn szünnap,lesz idejük megrágni az infót és tán a jövő héten jöhetnek próbálkozások valamely irányban

én hatalmas szakadást nem várok,ha jön stoppokat lejjebb húzom,de se esést se hegymenetet nem tartok ma valószínűnek,hamarosan kiderül :):):)